Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Acun Ilıcalı'dan Hikmet Yasin kavgası için diskalifiye açıklaması! 2022 Survivor Yasin Obuz ve Hikmet Tuğsuz yarışmadan elendi mi, ayrıldı mı ve diskalifiye olacak mı? Yasin Hikmet kavgası görüntüleri yayınlandı mı, elendiler mi?
        1

        Survivor All-Star'da kavga! Dün akşam yayınlanan son bölümde, 3. ve 4. eleme adayları belli olurken çekimlerin ardından Yasin Obuz ve Hikmet Tuğsuz arasında ipler koptu. İkili, yumruk yumruğa kavga noktasına gelirken o anlara ilişkin görüntülerden bir kısmı izleyicilere gösterildi. Survivor Hikmet ve Yasin kavgası ile ilgili acil durum konseyi toplanırken Acun Ilıcalı'dan flaş diskalifiye açıklaması geldi.

        SURVİVOR YASİN VE HİKMET KAVGASI! DİSKALİFİYE OLACAK MI?

        Survivor All Star'ın 21 Şubat'ta ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi yapıldı.

        2

        Daha önce elemeye kalan Yasin, SMS oylamasının ardından Hikmet'e tepki gösterdi.

        3

        Oldukça sinirlenen Yasin, Hikmet'in kendisine iftira attığını ve "Potadayız ve insanlar bizim için oy atıyorlar. Ancak bir arkadaşım hala bana iftira atıyor ve kötü göstermeye çalışıyor. Bunu ikinciye yapıyor" demesiyle ortalık karıştı.

        4

        SURVİVOR YASİN VE HİKMET DİSKALİFİYE EDİLECEK Mİ?

        Acun Ilıcalı: Bir yarışmacı ne yaparsa eleriz diyoruz ya tam onun çizgisindesin. Bu açıdan baktığımız zaman önümüzde alternatif olarak seni diskalifiye etmek duruyor. Kendi aramızda konuştuk.

        Senin sürgün adasından gelmenden dolayı diskalifiye edilmemen ancak Survivor tarihinde en yüksek cezalardan birini görmen bize şu andaki seçenek olarak gözüküyor.

        Bundan sonra bir şey söylememe gerek yok zaten. Böyle devam edersen seni mutlaka eleyeceğiz. Ancak kaldığında da çok uzun bir süre ödüllerle buluşamayacaksın. Aldığımız karar gereği Yasin tam 6 ödülden mahrum kalacaksın. Eğer ayrılmakla ilgili düşüncen varsa saygım sonsuz.

        5

        Kendi rızanla bırakmak istersen bizim açımızdan problem yok. Bu agresif tavırları istemiyoruz. Bundan sonraki dönemde çeyreğini yapsan seni anında eleyeceğiz.

        HİKMET 2 ÖDÜLDEN MAHRUM

        Hikmet'e gelince senin saldırıya uğradığın doğru. Ancak senin davranış şeklinin ne olursa olsun bizim açımızdan cevapsız kalmaması gerekiyor. Sen de 2 ödülden mahrum kalacaksın. Bunun sebebi o sırada Seda'nın, Adem'in senin hareketlerinden darbe alması.

        YASİN KARARINI AÇIKLADI

        Acun Ilıcalı daha sonra Survivor'a devam edip etmeme kararını Yasin'e bıraktı. Yasin kararını şu sözlerle açıkladı: Kaderimizde bu da varmış. Böyle olmasını kesinlikle istemezdim. Dediğim gibi hepimiz bir hedef için buraya geldik. Buradan gitmek istemiyorum. O yüzden de kalmak istiyorum.

        Yasin ve Hikmet'in diskalifiye olup olmayacağı yeni bölümde belli olacak.

        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ