Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Adana'da bir kişi, tartıştığı annesini öldürdü, dayısını yaraladı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Adana Yüreğir'de 17 yaşındaki Berat A. tartıştığı annesi ve dayısını silahla vurarak yaraladı.

        İddiaya göre, Ulubatlı Mahallesi 3016. Sokak'taki evlerinde Berat A. annesi Mine A. (40) ile dayısı Kadir D. (36) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Berat A. annesine ve dayısına tabancayla ateş etti.

        Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan yaralılar, sağlık ekiplerince Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

        AĞIR YARALI ANNE, HASTANEDE ÖLDÜ

        AA'nın haberine göre; oğlu tarafından tabancayla vurulan kadın, ağır yaralı olarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

        Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde, bir evde yaşanan tartışma sırasında 17 yaşındaki oğlu B.A. tarafından tabancayla vurulan Mine Akgül (40), tedavi gördüğü Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Akgül'ün cenazesi, yapılan işlemlerin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        POLİS, ZANLIYI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

        Olayda B.A'nın yaraladığı dayısı Kadir D'nin ise ayakta tedavi edildiği belirtildi. Polis zanlının yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

        *Haberin fotoğrafı DHA tarafından servis edilmiştir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ