Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MemurSen ve EğitimBirSen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, gazetecilerin sorunlarının çözümü için desteğe hazır olduklarını söyledi.

        Sezer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilerle bir araya geldiği kahvaltıda, toplumun en doğal haklarından biri olan haber alma hakkının gerçekleşmesinde mesai mefhumu gözetmeden emek sarfeden gazetecilerin yaşadığı sorunların bir an önce giderilmesi gerektiğini söyledi. Sezer; “Basın İlan Kurumu aracılığıyla devletin gazetelere kısmi bir desteği var ancak bu yeterli değil. Gazete, radyo ve televizyonlarda özellikle yerel imkanlarla çalışan basın mensuplarının çeşitli sorunlarla boğuştuğunu da biliyoruz. MemurSen ve EğitimBirSen basın emekçilerinin gayretlerinin boşa gitmemesi adına elini taşın altına koymaya ve helal yoldan rızkını çıkartmaya çalışan insanlara destek vermeye devam edecektir” dedi.

        Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de gazeteciler adına yaptığı konuşmada, MemurSen ve EğitimBirSen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer ve sendika yöneticilerine gazetecileri unutmadıkları için teşekkür etti.

        Adana Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen kahvaltı programının ardından gazetecilere, MemurSen ve EğitimBirSen kurucusu Mehmet Akif İnan'ın kitabı ve çeşitli hediyeler verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler