Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CESEDİ BULUNDU

        Adana'da 20 Şubat Cuma günü sabah saatlerinde evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Alzheimer hastası Paşa Polat´ın, 3 gündür kendisini arayan yeğeni Umut Polat tarafından Seyhan Nehri kıyısında cesedi bulundu. Bölgeye gelen Polat´ın oğlu Yaşar Polat, babasının cansız bedenini görünce gözyaşlarını tutamadı.

        Amcasının cesedi bulan Umut Polat ise, "Günlerdir sevdiklerimizle birlikte her tarafı aramaya çalıştık. Umudumuzu hiç yitirmedik. Hep yaşadığını düşündük. Birkaç yerde kamera görüntülerini görünce daha da umutlanmıştık. Bugün nehir kenarında cansız bedeninin bulduk. Hepimiz çok üzgünüz´´ dedi.

        Polat´ın cenazesi, polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.DHA-Genel Türkiye-Adana / Merkez Yusuf KANTARLI

        2021-03-01 17:57:06

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler