Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediyesi Adana genelinde 69 yeni içme suyu deposu inşa etti.

        Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), vatandaşların sağlıklı ve kesintisiz suya ulaşmasını karşılamak amacıyla büyük yatırımlar gerçekleştiriyor.

        Adana genelinde hijyenik koşullara uygun olmayan ve atıl durumda kalan eski depoları iptal eden ASKİ, 11 ilçede toplam 69 yeni içme suyu deposu inşa etti. Çukurova, Sarıçam, Karaisalı, Ceyhan, Yumurtalık, Karataş, Kozan, Aladağ, Saimbeyli, Feke ve Tufanbeyli ilçelerinde muhtelif mahallelere inşa edilen içme suyu depoları ile Adanalıların sağlıklı suyla buluşmaları sağlanıyor.

        Nüfus artış hızını göz önünde tutarak hayata geçirilen çalışmalarla, abonelerin artan su ihtiyacı karşılanıyor.

        Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bir yandan kentin dört bir yanında mevcut durumdaki su ihtiyacına cevap verebilecek yeni yatırımları hayata geçirirken, bir yandan da artan nüfusun gelecekteki ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırlanan projelerin uygulandığını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler