Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ahmet Kural sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile el ele - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; çekimleri sona eren 'Baba Parası' filminin başrol oyuncuları, önceki akşam yemekte bir araya geldi. Yemek sonrası gazetecilerle bir araya gelen oyuncular, film hikayesini ve duygularını dile getirdi.

        2

        Yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir'in oturduğu filmde rol alan Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin ve Devrim Yakut geceye katıldı.

        3

        SEVGİLİSİNİ YALNIZ BIRAKMADI

        Başarılı oyuncu Ahmet Kural'a sevgilisi Çağla Gizem Çelik eşlik etti.

        4

        Bir hayli keyifli olan ikili, muhabirlerin ricasını kırmayarak poz verdi.

        5

        "BİZ ÇOK KEYİF ALDIK"

        Neşeli oldukları gözlenen ekip, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sözü alan Devrim Yakut, "Selçuk senaryoyu gönderdiğinde, hepsini tek seferde okudum. Sonra telefon açtım ve 'Bu senin yazdığın en iyi şey' dedim. Biz çok eğlendik ve keyif aldık. İnşallah sonu güzel olur. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

        6

        "MEZARLIK KOMEDİSİ' DİYEBİLİRİZ"

        Filmde rol alan usta oyuncu Rasim Öztekin, "Harika ve komik bir film geliyor. Hatta mezarlıklar komedisi bile diyebiliriz. Çok değişik ve ilginç mekanlarda komedi yaptık. Ölümle burun burunaydık. Biz çok eğlendik bu filmi yaparken. İnşallah eğlencemiz seyircimize ve sizlere yansır. Selçuk döktürmüş, çok güzel ve usta işi bir iş olmuş. Filmde 3 mezarlık ve sayamadığımız camiler var" ifadelerini kullandı.

        7

        Filmde çok rahat ve konforlu şekilde çalıştıklarını belirten oyuncu, "Ben bir çalışan olarak söylüyorum, eşine ender rastlanacak bir konforda çalıştık. Yönetmenimiz ve yapımcılarımıza teşekkür ederiz" dedi.

        8

        Filmin başrol oyuncularından Murat Cemcir, "Filmde hastane, mezarlık ve cami var, hemen hemen komedi de olması gereken sahnelerin hepsini gördük. Kısacası mezarlıklar komedisi gibi diyebilirim" ifadelerini kullandı.

        9

        "KAHKAHANIN REKABETİ OLMAZ"

        Daha önce yaptıkları filmlere benzemediğini belirten Cemcir, "Daha önceki filmlerimizden bağımsız aksiyon, komedi yapıyoruz. Ben kahkahanın rekabeti olmaz diyorum. Komedi her zaman olsun, herkes başarılı olsun. Ben aksiyon sahnelerinde yokum ama Ahmet sınırlarını zorladı" diyerek sözü rol arkadaşına bıraktı.

        10

        "PEK GÜVENEMEDİK"

        Başarılı oyuncu Ahmet Kural, "Kaldığımız yerden devam edeyim. Bayağı koşturma ve atlama var. Tabii ki dublör vardı ancak birkaç sahneyi ben kendim yaptım. Mütevazı olayım biraz, yaptık işte bir şeyler. Araba sahnemiz var diyelim, aksiyonun dibine vurduk. Bizde isterdik 'Avengers' gibi yüzlerce metre yukarılara çıkalım ama bizim ipler Sirkeci'den aldındığı için pek güvenemedik" deyince salonda kahkaha koptu.

        11

        "GİŞE KAYGIM HİÇ OLMADI"

        Filmde gişe beklentisi ve yaş sınırının olup olmayacağını merak eden muhabirlere yanıt veren Murat Cemcir, "Bizim filmlerimizde genelde yaş sınırı yok. Ilımlı ve komik şekilde konuşmalarımız oluyor. Benim hiç gişe kaygım olmadı, 4-5 kişi ailemiz gelse yeter" diyerek yine herkesi güldürdü.

        12

        "BENİM İÇİN ÇOK GÜZEL BİR DENEYİM OLDU"

        Kadroya yeni dahil olan Yağmur Tanrısevsin, heyecanlı halleri ile dikkat çekti. Güzel oyuncu, "Benim için çok güzel bir deneyim oldu. Çok profesyonel bir ekip ile çalıştım. Ben de heyecanla bekliyorum, inşallah güzel olur" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ