Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Ahmet Nur Çebi'den "Bırakmam seni" kampanyası açıklaması! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün kulübe destek amaçlı başlatılan "Bırakmam seni" kampanyasına dair ilk detayları açıkladı. TRT Spor'a konuk olan Çebi, "Kampanyanın belli bir süresi yok. Miktardan çok, katılımcı sayısı benim için önemli. 10-15 günde istediğimiz katılıma ulaşacağını düşünüyorum, daha 8 saat olmadan 80 bin katılıma ulaştı. Fenerbahçeliler, Galatasaraylılar destek vermiş" ifadelerini kullandı. Çebi'nin diğer sözleri şöyle:

         Beşiktaş'tan 'Bırakmam Seni' kampanyası
        Beşiktaş'tan 'Bırakmam Seni' kampanyası Haberi Görüntüle

        "BU KAMPANYAYI TARAFTAR İSTEDİ"

        "Ekonomik anlamda iş adamlarının desteğine çok ihtiyacımız var. 1 hafta 10 gün boyunca televizyonlarda program yapacağız ve kampanyamızı anlatacağız. Bizim için 1 kuruş da, 1000 kuruş da çok önemli. Şunu söylemek isterim ki, tişörtlerimiz hakkında çok fazla soru geliyor. Bir satış yapmak kaydıyla, bu kampanyayı yapmıyoruz. Tamamen gönül işi dedik. Bu kampanyayı benden taraftar istedi, camia 'yap' dedi."

        REKLAM

        "TÜM YÖNETİMLER İNCELENMELİ"

        "Artık ben gelecek yönetimlerin, geçmiş yönetimleri incelemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu kulüpler hataları kaldıracak durumda değiller."

        "BEŞİKTAŞ'I UÇURACAĞIZ"

        "Artık popülist politikalarla, 'onu getireceğiz', 'bunu getireceğiz' dönemi bitti. Öze dönmeliyiz. Kampanya ile birlikte öze dönüş de başlamış oldu. Ben Sergen hocayı da şans olarak görüyorum. Kendisiyle anlaştığımızda, 'Altyapıya da önem veriyoruz' demesi beni oldukça mutlu etmişti. Gelecek yardımlar direkt kulüp kasasına gidecek. Beşiktaş'ı uçuracağız."

        "DAVALARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"

        "Kulüpler yoksa futbolcular da olmaz. Kulüplerin korunması gerekiyor. Mutlaka herkes fedakarlık yapacak, mühim olan bunun tatminkar olması. Herkesle sözleşme yapıyoruz, UEFA'ya gidiyoruz başka bir şey, bankaya gidiyoruz başka bir şey... Bağımlılık çok önemli bir sorun. Bağımsızlığımızı kazanmamız gerekiyor, bu bir davadır. Ben bu davaların takipçisi olacağım. Sonuna kadar gideceğim. Görev süremin sonuna kadar burada olacağım. Beni sadece genel kurul gönderir. Gelen paralar borca gitmiyor, direkt borcun faizine gidiyor. Yakın zamanda yaratılacak kaynaklarla biraz daha rahatlayacağız."

        REKLAM

        "8'DE 8 YAPACAĞIZ"

        "Biz 8'de 8 yapacağız, diğer takımların da Allah yolunu açık etsin. Gönlümüzden geçen şampiyon olmak, 2. olmak. 3. ve 4. olmayı Sergen Hoca beğenmemeye başladı. Beni de o motive ediyor."

        "ATIBA'NIN KALMASINI İSTİYORUZ"

        "Atiba'nın kalmasını istiyorum, Sergen Yalçın da istiyor. Atiba 1 yıl oynamak istiyor ve onunla anlaşmak kolay olur. 1 sene oynadıktan sonra 1 sene daha isteyebilir, futbolu seviyor. Atiba hiç bırakmayacak gibi geliyor bana, kendine çok iyi bakıyor."

        "GÖKHAN VE CANER'LE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

        "Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile görüştük; 'Düşünün, taşının, ekonominin durumu da ortada' dedik."

        "İNDİRİMİ FUTBOLCULARA BIRAKTIM"

        "Maaş indirimlerini futbolcularımıza bıraktım. Onlardan bana cevap gelecek ve onlar bana indirim oranlarını belirtecekler."

        "TRANSFERDE TEK ŞART BONSERVİSSİZ OLMASI"

        "Hemen hemen her bölge için scout ekibinin çalışmaları var. Birileri gider, kalmak isteyebilir düşüncesiyle hareket ediyorlar. Ama tek bir şart var; o da bonservisi olmayacak. Biz bonservis bedeliyle transfer yapmak istemiyoruz. 3 milyon euro, 5 milyon euro, 6 milyon euro dönemi bitti artık. Yaş skalamız da olacak. Gençlere yöneleceğiz. Rıdvan'ın, Erdoğan'ın oynayacağını düşünüyorum. Fatih Aksoy geri dönecek. İki tane genç kalecimiz var. Ersin var, Utku var. Biz herkese şans vereceğiz."

        "AVCI 'SÖZLEŞME NEYSE O' DEDİ"

        "Hukuksal anlamda bir problemimiz yok. Burak ile ilgili de bir sıkıntımız yok. Şu an Abdullah Avcı'ya maaş ödüyor. Öyle bir sözleşme yapılmış. Hoca 'bir şey talep etmiyorum' dedi, 'Sözleşme neyse o' dedi. Yeni bir takımla anlaşana kadar maaşını ödüyoruz. Bir takımla anlaşınca ortaya çıkacak eksi tutarı da ödeyeceğiz."

        "SERGEN HOCA, SPORTİF DİREKTÖR İSTİYORSA ALIRIZ"

        "Sergen hoca bir sportif direktör istiyorsa alırız, istemiyorsa zaten yapacak bir şey yok. Demiyorsa zorla güzellik olmaz. Sorumluluk onda."

        "VİRÜS ÇIKINCA ŞOK OLDUK"

        "Virüs süresinde pozitif çıkınca şok olduk ancak biz belirti yaşamamıştık. Hiç belirti yaşamadım. Başım ağrıyordu ancak belli bir boğaz ağrısı, nefes daralması olmamıştı. İlk birkaç gün, "futbol bu kadar mı önemli?" diye sordum. Ancak sonra geçti. Hatta Nihat Özdemirle de konuşmuştum."

        "LİGDEN DÜŞMEYİ İSTEMEDİM"

        "Ben ligden düşme olsun istemedim. Şampiyon olmak ayrı bir şey, ligden düşmek çok ayrı bir şey. Acaba "çok mu haksızlık olur?" diye düşündüm. O sırada şampiyonluk açısından rekabet açısından fikirler oldu, sonra baktım onlar da haklı. Devam ettik."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ