Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Alanyaspor, Ceyhun Gülselam'ın sözleşmesini uzattı - Coredon Alanyaspor Haberleri

        Tecrübeli futbolcu Gülselam kendisini 1 yılı opsiyonlu 2 yıl daha turuncu-yeşilli renklere bağlayan sözleşmeyi Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde attı.

        İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Ceyhun Gülselam'ın kişiliği ve takıma uyumundan dolayı çok memnun olduklarını belirterek, "Kendisine şahsım ve camiamız adına çok teşekkür ediyorum. Bu istikrarını devam ettirdiği sürece kendisinden yararlanmaya devam edeceğiz" dedi.

        Ceyhun Gülselam ise, "Başkanıma güzel sözlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. Kendimi Alanyaspor'a ait hissediyorum. İnşallah yeni sezonda yeni başarılara imza atacağız" diye konuştu.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Halep'te Son Durum: Halep Muhaliflerin, Havalimanı YPG'nin Kontrolünde

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ