Alex de Souza'dan derbi ve Fenerbahçe açıklaması
Uzun bir aradan sonra Türkiye'ye gelen Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza çok konuşulacak açıklamalar yaptı
"GIULIANO TESTİ GEÇTİ, SIRA TALISCA'DA"
Giuliano ve Talisca karşılaştırmamalı. Giuliano kenarda oynayıp içeri girer. Tarz olarak farklılar. Talisca daha serbest. Aynı mevki gözükseler de farklılar. Karşılaştırma yapılmamalı.
Brezilya’nın hocası Tite ikisini de tanıyor. Giuliano’yu çağırdı. Giuliano testlerden geçti sıra Talisca’da. Dünya Kupası’na kadar herkesi görecek.
"SEÇİM İÇİN GELMEDİM"
Seçimle ilgili olarak gelmedim. Fenerbahçe gibi bir kulübün aslında bu tür gereksiz diye adlandırdığım mevzularla uğraşmaması gerekiyor.
Ben Brezilyalı biriyim ve bir oyum bile yok. Bir taraf olsam düşüncemi zaten söylemekten çekinmem. Bu seçimde oyum bile yok, yurt dışında yaşayan biriyim.
Fenerbahçe’nin çok daha birleştirici etkenlere odaklanması gerekiyor, ayrıştırıcı etkenlere değil. Dolayısıyla bunlar her duyduğumda beni güldüren şeyler. Umarım iki taraf da birleştirici etkenlerle camiayı toparlar.
"AYRILIŞ NEDENİMİ BİLMEK İSTERDİM"
Keşkelerim yok. İmkânım olsaydı ayrılma sürecinin neden böyle olduğunu bilmek isterdim. İçimde bir fırtına vardı ayrılırken. Bu benimle mezara kadar gitse bile dersler çıkardım.
Olmasaydı diyeceğim şeyler var ama ders çıkardım bunlardan. Benim için geride kaldı. Kalbimde kötülük barındırmam. Ayrılış görüntülerimde bile ahenk var.
Kötü ayrılsak bile pozitif anları hatırlamak benim için daha önemli. Anılarımı tazeleyip döneceğim. Ardında bir şey yok."