Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ali Sunal, Kemal Sunal'a seslendi: Torunları üçledin canım babam - Magazin haberleri
        1

        Show TV ekranlarının sevilen komedi programı 'Güldür Güldür Show'un 'Aziz Bey'i Ali Sunal, şu aralar ikinci kez babalık heyecanı yaşıyor.

        2

        KIZLARINA 'NİL' İSMİNİ VERDİLER

        Kızlarının dünyaya geldiğini dört gün önce sosyal medya hesabından duyuran Sunal, "Maceralarımıza çok güzel bir tanesi daha eklendi Nazlı'm. Bana hayal edemeyeceğim güzellikler yaşattığın için sana teşekkür ederim canım sevgilim. Evet, bildiniz... Nil kızım doğdu. Herkes iyi, selamları var." ifadelerini kullanmıştı.

        3

        "GÖLGENİ ÜSTÜMÜZDEN EKSİK ETME"

        Yaşadığı mutluluğu sık sık takipçileriyle paylaşan 43 yaşındaki oyuncu, bu kez merhum sanatçı Kemal Sunal'a seslendi.

        Eşi ve bebeğiyle birlikte hastane odasında çekilen bu karesini yayınlayan Ali Sunal, gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

        Canım babam, iki kızım bir yeğenim oldu. Sen de torunları üçledin... Sakın merak etme! Seni tanıyarak, dinleyerek, seyrederek büyüyecekler. Biliyor musun, Narin şimdiden fotoğrafını görünce "Dede" diyor. Seni seviyoruz. Gölgeni üstümüzden eksik etme melek babam.

        4

        "RAHAT BİR ANNEYİM"

        Geçtiğimiz haftalarda hakkında bilinmeyenleri anlatan Nazlı Kurbanzade, genel olarak düzenli ve programlı biri olduğunu belirtmişti.

        Kurbanzade, "Aslında 'Annelik ile birlikte hayatım başka bir yöne evrildi' diyemem. Çocuklu hayatta da şartlar elverdiği sürece bu şekilde devam etmeye çalışıyorum. Kendimi çok daha panik ve pimpirikli sanıyordum ama Narin doğunca kafamdakinden çok daha rahat bir anne olduğumu anladım." diye konuşmuştu.

        5

        "FOTOĞRAFTAKİ DÖRDÜNCÜYÜ BULUNUZ"

        Oyuncu Ali Sunal, 2018'de avukat Nazlı Kurbanzade ile evlenmişti. Çift, ilk çocukları Narin'i 2019 yılının ağustos ayında kucaklarına almıştı.

        Kurbanzade, geçtiğimiz aylarda İstanbul'daki yoğun kar yağışının ardından paylaştığı fotoğrafla ikinci kez bebek beklediklerini duyurmuştu. Karlı havada el ele yürüdükleri pozları sosyal medya hesabından yayınlayan Kurbanzade, gönderisine, "Fotoğraftaki dördüncüyü bulunuz." notunu düşmüştü.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ