Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ali Sunal sağlık durumuyla ilgili konuştu: Kötü gün geride kaldı! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Tiyatro sanatçısı Ali Sunal, önceki gün eşi Nazlı Kurbanzade ile birlikte Maslak'taki özel bir hastanede görüntülendi.

        Koronavirüsü atlatan 43 yaşındaki Sunal, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        2

        "KÖTÜ GÜN GERİDE KALDI"

        İkinci kez baba olmak için gün sayan Ali Sunal, "Dikkat etmek gerekiyor. Sinsi bir salgın, kime bulaşacağı belli olmuyor. Kötü gün geride kaldı. Artık iyi günler için hastanedeyiz. Doğum için kontrole geldik" ifadelerini kullandı.

        3

        "ONA BULAŞMAMIŞ OLMASI SEVİNDİRİCİ"

        Sunal, sürecin kendisini ne kadar zorladığını, "Biraz ağır geçti ama çok şükür iyiyim. Çok şükür, eşime bulaşmadı. Çünkü bebek de var. Ona bulaşmamış olması sevindirici" sözleriyle dile getirdi.

        4

        "TEDAVİM BİTTİ"

        Ali Sunal, geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanmıştı ancak kısa sürede hastalığı atlatmıştı.

        Çıkan haberlerin ardından Sunal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Herkese merhaba. Tedavim bitti, eve çıktım. İlgilenen herkese teşekkürler. Sağlıklı günler dilerim" demişti.

        43 yaşındaki Sunal'ın Güldür Güldür Show'un çekimlerine de yakında başlayacağı öğrenilmişti.

        5

        İKİNCİ KEZ BABALIK HEYECANI YAŞIYOR

        Ali Sunal, 2018'de avukat Nazlı Kurbanzade ile evlenmişti. Çift, ilk çocukları Narin'i 2019 yılının ağustos ayında kucaklarına almıştı.

        Kurbanzade, geçtiğimiz aylarda İstanbul'daki yoğun kar yağışının ardından paylaştığı fotoğrafla ikinci kez bebek beklediklerini duyurmuştu.

        Karlı havada el ele yürüdükleri pozları sosyal medya hesabından yayınlayan Kurbanzade, gönderisine, "Fotoğraftaki dördüncüyü bulunuz" notunu düşmüştü.

        6

        "NAR KIZIM '1' OLDU"

        Sunal, geçtiğimiz sene ağustos ayında bir yaşına basan kızı Narin'in doğum gününü şu sözlerle kutlamıştı:

        Ne ara bir sene oldu anlamadım. Hayatımın en büyük hediyesi bir sene önce katıldı ailemize... Canım kızım ilk doğduğundaki gibi yüzün böyle ömrün boyunca gülsün.

        Sağlıklı, mutlu bir hayatın olsun. Seni çok seviyorum, ilk yaşın kutlu olsun. Seni bana veren önce Allah’a sonra güzel karım Nazlı Kurbanzade'ye minnettarım. Nar kızım '1' oldu.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ