Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Almeda Abazi-Tolgahan Sayışman çiftinin kızı Alina 1 yaşında!
        1

        2017'de Los Angeles'ta evlenen Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, 2019 yılında oğulları Efehan'ı kucaklarına almıştı. Çift, geçtiğimiz yıl haziran ayında kızları Alina'nın dünyaya gelmesiyle birlikte büyük bir sevinç yaşamıştı. Mutlu aile pozlarını sık sık sosyal medyadan paylaşan Sayışman ve Abazi'nin kızı Alina 1. yaşına girdi.

        2

        Kızlarının yeni yaşını aile arasında kutlayan ünlü çift, o anları da Instagram'dan yayınladı.

        3

        "SENİ SEVİYORUM"

        Alina'ya pembe renkli bir elbise giydiren Almeda Abazi, paylaşımında "Benim küçük gün ışığım 1 yaşında. Seni seviyorum. İyi ki tatlı bebeğim." ifadelerine yer verdi.

        4

        Tolgahan Sayışman da gönderisine "İyi ki doğmuş benim prensesim. Seni çok seviyorum." notunu düştü.

        5

        Sayışman'ın paylaşımına kayıtsız kalmayan Almeda Abazi ise eşine "Benim prensesim..." diye yorum yaptı. Yakışıklı oyuncu eşine "Hayır benim prensesim." sözleriyle karşılık verdi.

        6

        "BAYAĞI ÇİRKİNLEŞTİM"

        Öte yandan üç yıl önce oğlu Efehan'ı dünyaya getiren Abazi, ikinci hamileliğinin ilkine göre çok daha zor geçtiğini ifade etmişti.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Almeda Abazi, daha önce, "Efe ile hamileliğim çok kolay geçti. Alina ile öyle kolay olmadı. Pandemi vardı, evden bile çıkamadım. Zaten Efe çok küçüktü. Çok fazla kusma hissiyatı yaşadım. Sürekli yatıyordum. Alina ile göz altlarım mosmor, yüzüm bir yamuk yumuk oldu, değiştim. Çirkinleştim bayağı." demişti.

        7

        "TOLGAHAN, 'YAZIK SANA' DEDİ"

        Ünlü isim, eşinin üçüncü bebeği istediğini fakat doğuma girdikten sonra bu kararından vazgeçtiğini de sözlerine eklemişti.

        Abazi, "Tolga üçüncü çocuğu düşünüyordu ta ki Alina'nın doğumuna girene kadar... Doğumdan çıkar çıkmaz, 'Sana çok yazık. Kıyamam, bitti... Bir daha zorlamayacağım' dedi. Böylelikle üçüncü çocuk hikayesini kapatmış olduk." şeklinde konuşmuştu.

        8

        "BU SORUYU ALMEDA'YA SORMAYIN!" DEMİŞTİ

        Muhabirlerin, "Üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna esprili bir yanıt veren Sayışman, "Bu soruyu Almeda'ya sormayın. Hele ki bu aralar..." diyerek, gülümsemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ