Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Altan Gördüm: O arkadaşları tarihe bırakıyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Altan Gördüm, geçtiğimiz akşam Kabataş'ta 'Son Vapur' isimli film setinde görüntülendi.

        Rahip kıyafetleriyle gazetecilerin karşısına çıkan Gördüm, pandemi döneminde arkadaşlarının güzel bir kadro kurduğunu ve bunun kendisi için iyi bir antreman olduğunu dile getirdi.

        2

        "VAHİDE'NİN SAĞLIK DURUMU GAYET İYİ"

        62 yaşındaki oyuncu, eşi Vahide Perçin'in sağlık durumuyla ilgili konuşarak şu sözleri söyledi:

        Biliyorsunuz bir polemik yapıldı diziden ayrılma nedeni ile alakalı. Zaten biz 2 yıl için anlaşma yaptık aşağı yukarı, o da doldu, 71. bölümde ayrıldı. Zaten koşullar da zor. Başka bir şehirde, Adana'da arada bir insan kendine de zaman ayırmalı.

        Vahide'nin sağlık durumu gayet iyi. Saçlarını daha önce sağlık durumundan dolayı kestirmişti. Gördüğü tedaviden dolayı saçları dökülüyordu şimdi ise Vahide 'Şu dizi bir bitse de saçlarımı kestirsem' diyordu. Biz Vahide ile tanıştığımızda saçları aynen böyle kısaydı. Saçlarını kendi isteği üzerine kesti, sevenlerine buradan iletelim sağlık durumu gayet iyi.

        3

        Altan Gördüm'e son olarak meslektaşları Ozan Güven ve Sermiyan Midyat'ın sevgilileri Deniz Bulutsuz'u ve Sevcan Yaşar'ı darbettiği yönündeki iddialar hatırlatıldı.

        4

        "O ARKADAŞLARI TARİHE BIRAKIYORUM"

        Gördüm konuyla ilgili şu şekilde konuştu:

        Gerçekten bilmiyorum ama öyle şeyler yaptılarsa bu arkadaşlar kim olursa olsun hiç kimsenin böyle bir ayrıcalığı yoktur. Özellikle sanatçının duruşuyla topluma örnek olması durumunda kesinlikle desteklenecek bir durum değil. İnsanız, sanatçı önce insan olmalı. O arkadaşları da tarihe bırakıyoruz, öyle bir şeyler yaptılarsa ama bilmiyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ