Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Altay Bayındır için flaş transfer iddiası - Fenerbahçe FB transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Sky Sports Italia'da yer alan habere göre Inter, 30 Haziran 2023 yılında kulübü sözleşmesi sona erecek olan Samir Handanovic'in yerine Fenerbahçe'den Altay Bayındır veya Borussia Mönchengladbach'ta forma giyen Yann Sommer'i getirmeyi planlıyor.

        2

        Inter'in kadrosunda bulunan Andre Onana ile rekabet edecek bir kaleciyi kadrosuna katmak istediği belirtilirken, hem Altay Bayındır'ın hem de Yann Sommer'in Kamerunlu kaleci ile forma rekabetine girebilecek kapasitede olduğu belirtildi.

        3

        Altay'ın genç olmasının ise transferde avantaj yaratabileceğinin altı çizildi.

        4

        Haberde Altay Bayındır ve Yann Sommer'in de sözleşmelerinin 30 Haziran 2023 yılında biteceği hatırlatılarak, transferin ocak ayında gerçekleşebileceği vurgulandı.

        5

        Geçmişte Emre Belözoğlu, Okan Buruk, Ümit Davala ve Caner Erkin'i kadrosuna katan Inter'de halihazırda Hakan Çalhanoğlu aktif olarak forma giyiyor.

        6

        Bu transfer gerçekleşirse, Hakan Çalhanoğlu ile Altay Bayındır'ın aynı forma altında ter dökme ihtimali bulunuyor.

        7

        2019/20 sezonunun başında Fenerbahçe'ye transfer olan Altay Bayındır, sarı lacivertli forma ile toplamda çıktığı 125 maçta 140 gol yedi.

        8

        YAN SOMMER KİMDİR?

        Basel altyapısından yetişen Yann Sommer, 2014'te transfer olduğu Borussia Mönchengladbach'ın kalesini uzun yıllardır koruyor. 33 yaşındaki file bekçisi, İsviçre formasıyla 2022 Dünya Kupası'nda da boy gösterdi.

        Haberi Hazırlayan: İnanç Ergülen

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ