Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Amanda Kloots: Bir mucize olması için dua ediyorum - Magazin haberleri
        1

        Amanda Kloots, bir süredir koronavirüs ile mücadele eden 41 yaşındaki oyuncu eşi Nick Cordero ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

        2

        Önceki gün yaklaşık iki aydır komada olan eşiyle birlikte çekilen eski bir karesini paylaşan Kloots, "Bir mucize olması için dua ediyorum" ifadelerini kullandı.

        3

        Amanda Kloots, eşinin Sevgililer Günü'nde kendisine "Gelecek belirsiz, yol ise çok açık değil ama sen yanımda olduğun sürece bütün yolları korkusuzca yürürüm" dediğini ifade etti.

        4

        Kloots, sözlerine "Bugün 60'ncı gün ve ben onu her zamankinden daha fazla özledim" şeklinde devam etti.

        5

        Amanda Kloots, geçtiğimiz haftalarda eşi Nick Cordero'nun sağ bacağının koronavirüsün yol açtığı komplikasyon nedeniyle kesildiğini açıklamıştı.

        6

        Kloots, Cordero'nun hastaneye kaldırıldığında sağ bacağında pıhtılaşma olduğunu ve ayak parmaklarına kan gitmediğini de dile getirmişti.

        7

        Amanda Kloots, eşi ve oğlunun fotoğrafını geçtiğimiz günlerde şu not ile yayınlamıştı:

        Onu özledim. 57. gün... Nick'in bu resmini çektiğini hatırlıyorum. Çocuk doktoru randevusuna doğru yürüyorduk ve "O dünyanın en şirin babası" diye düşünüyordum.

        8

        Kanadalı aktör Nick Cordero, 2014 Broadway müzikal Mermi Broadway'de Cheech rolüyle Müzikalde En İyi Erkek Oyuncu dalında Tony Ödülü ve Müzikalde Üstün Özellikli Erkek Oyuncu dalında Drama Masası Ödülü'ne aday gösterilmişti.

        9

        Cordero ile Amanda Kloots, 2017 yılında dünyaevine girmişti. Çiftin Elvis adında oğulları bulunuyor.