Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Son dakika: Amina Muaddi'den 'Rihanna-ASAP Rocky' açıklaması!
        1

        Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Rihanna, annelik heyecanı yaşarken hiç beklemediği bir haberle sarsıldı. İddiaya göre; ünlü rapçi ile ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanan Rihanna, sevgilisi tarafından aldatıldı. Rocky'nin, ünlü yıldıza ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile ihanet ettiği ileri sürüldü.

        2

        'İHANET' AÇIKLAMASI

        Çıkan haberlerin ardından 34 yaşındaki Muaddi'den açıklama geldi. Konuyla alakalı suskunluğunu bozan Amina Muaddi, dedikodulara yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

        Muaddi, bu söylentinin normalde bir cevabı bile hak etmediğini ancak sevgi ve saygı duyduğu Rihanna ile sevgilisi ASAP Rocky'yi ilgilendirdiği için bir şeyler açıklama gereği duyduğunu belirtti.

        3

        'BU AŞAĞILIK BİR YALAN!'

        Amina Muaddi, Insatagram hesabından şu satırları yayınladı:

        Sosyal medyada bu kadar hızla yayılan asılsız bir yalanın; bir yanıtı ya da açıklamayı hak etmediğine inandım her zaman. Özellikle de bu kadar aşağılık olanların... Başlangıçta böylesine kötü niyetle uydurulan bir dedikodunun, ciddiye alınmaması gerektiğini düşündüm ama öyle bir toplumda yaşıyoruz ki insanlar gerçek olup, olmadığına bakmaksızın her konu hakkında çok hızlı bir şekilde konuşuyor.

        4

        'BEN DE İŞİME DÖNÜYORUM!'

        Ayakkabı tasarımcısı, Rihanna'nın hamileliğine gönderme yaparak, bir insanın hayatının en güzel dönemi olması gereken zamanların bile bu tür söylentilerin yayılmasına engel olmadığını vurguladı.

        Muaddi, Rihanna'nın iddialı giysileriyle hamilelik dönemini yaşamaya devam ettiğini ve kendisinin de işine geri döndüğünü belirtti. Amina Muaddi, son olarak herkesin Paskalya bayramını da huzur ve mutluluk içinde geçirmesini diledi.

        5

        2020'DE BİRLİKTE ÇALIŞTILAR

        Barbadoslu şarkıcı, kendi giyim markası için 2020'de Amina Muaddi ile bir araya gelmişti. Şarkıcı için ayakkabı tasarlayan Muaddi, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşmıştı.

        6

        'ZAMANLA BENİM AİLEM OLDU'

        Öte yandan daha önce arkadaş olduğu kişilerle kolay kolay romantik türde bir ilişkiye girmediğini belirten ünlü yıldız, partneri Asap Rocky için, "Onu tanımak için ve onun da beni tanıması için acele etmedim." ifadelerini kullanmıştı.

        Sevgilisi için "Zamanla benim ailem oldu." diyen Rihanna, annesinin de ilk andan itibaren ona bayıldığını söylemişti. Rocky ile ilişkilerindeki en sevdiği şeyin şeffaflık olduğunu belirten yıldız, hedefler, korkular ve özgüvensizler hakkında açıkça konuşabildiklerini dile getirmişti.

        7

        3-4 ÇOCUK İSTİYOR

        Ünlü şarkıcı, gelecek planlarından da bahsetmişti. 10 yıl içinde evleneceği kişiyi bulamasa da üç veya dört çocuk yapacağını söyleyen Rihanna, "Bunu kendi başıma yapabilir miyim? Tabii ki evet!" demişti.

        8

        'HAYATIMIN AŞKI'

        ASAP Rocky de "GQ" ile yaptığı röportajda Rihanna'yı "Hayatının aşkı" olarak tanımlamıştı. Gerçek adı "Rakim Nakache Mayers" olan ASAP Rocky, bekar olmaktan çok, bir ilişki içinde olmayı tercih ettiğini ifade etmişti.

        'HARİKA BİR BABA OLACAĞIM'

        Rocky, ayrıca, baba olmayı ve aile kurmayı istediğini de sözlerine eklemişti. Şarkıcı, "Sanırım, harika bir baba olacağımı düşünüyorum. Çok şanslı bir çocuğum olacak." demişti.

        9

        ARKADAŞINA AŞIK OLDU

        Ayrıca Rihanna, 2020 yılında markası için ASAP Rocky ile birlikte çalışmıştı. O dönem arkadaş olan ikili hakkındaki söylentiler artmıştı. Fakat çift, iddialar hakkında konuşmamıştı. Barbadoslu şarkıcı, ASAP Rocky ile ilgili düşüncelerini "Yakışıklı..." sözleriyle dile getirmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ