Miguel Mendez: Sezonun ilk kupasını kazanmak istiyoruz!
Fenerbahçe Opet ile ÇBK Mersin arasında yarın oynanacak ve HT Spor'da canlı yayınlanacak 30. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın basın toplantısı yapıldı. Fenerbahçe Opet Başantrenörü Miguel Mendez ve sarı-lacivertli takımın kaptanı Şerife Alperi Onar ile ÇBK Mersin Başantrenörü George Dikeoulakos ve Mersin ekibinin kaptanı Asena Yalçın katıldı.
ABONE OLBasketbolda Fenerbahçe Opet ile ÇBK Mersin arasında yarın oynanacak ve HT Spor'dan canlı yayınlanacak 30. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın basın toplantısı yapıldı.
Ankara Spor Salonu'ndaki basın toplantısına, Fenerbahçe Opet Başantrenörü Miguel Mendez ve sarı-lacivertli takımın kaptanı Şerife Alperi Onar ile ÇBK Mersin Başantrenörü George Dikeoulakos ve Mersin ekibinin kaptanı Asena Yalçın katıldı.
Fenerbahçe Opet Başantrenörü Mendez, yarınki maçı alarak sezonun ilk kupasını kazanmak istediklerini söyledi.
İyi bir rakiple karşılaşacaklarını anlatan Mendez, "Rakibimiz Mersin de iyi bir performans gösterecektir. Buna hazır olmamamız gerekir. Sezonun ilk kupasını kazanmak istiyoruz. Geçmişte çok fazla maç oynamış olabiliriz ama sahada 5'e 5 oynuyoruz. Dolayısıyla farklılıklar olabiliyor. Bize de yeni oyuncular geldi. Rolleri tekrardan dağıtmak durumunda kaldık. Dolayısıyla her maçı kendi içinde yorumlamamız lazım. Yarın da çok ciddi ve rekabetçi bir maç bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Opet'in kaptanı Şerife Alperi Onar da Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın tek maç üzerinden oynandığını hatırlatarak, "O yüzden bu maç her zaman sürprizlere açık. Bana göre hiç bir zaman favorisi olmayan bir maç. ÇBK Mersin, kaliteli oyuncular ve iyi bir teknik ekipten oluşan bir takım. Geçen sene yine burada çok güzel bir maç izletmiştik. Eminim ki yarın da aynı şekilde çok iyi bir maç izleteceğiz. Yarınki müsabakadan keyif almak istiyoruz. İyi bir maç olacak ve sezonu kupa ile açmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.