Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında 16 Mart (yarın) sahasında RAMS Başakşehir'le karşılaşacak.

Eryaman Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Cihan Aydın yönetecek.

Süper Lig'de 7 haftadır kazanamayan ve bu süreçte sadece 2 puan alabilen başkent temsilcisi, 30 puanla küme düşme hattıyla aynı puanda bulunuyor. Düşme hattının bir basamak üstünde 16. sırada haftaya giren MKE Ankaragücü, rakibini yenerek galibiyet hasretine son vermeye çalışacak.

Teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde RAMS Başakşehir ise son 3 maçta gol yemeden galibiyetler aldı. Haftaya 42 puanla 6. sırada giren İstanbul temsilcisi, Avrupa kupalarına katılım mücadelesi veriyor.

EMRE BELÖZOĞLU, ESKİ TAKIMINA KARŞI

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, eski takımına karşı sınav verecek.

Sezon RAMS Başakşehir'de başlayan ve ilk 3 haftada yaşanan mağlubiyetlerden sonra görevini bırakan Belözoğlu, yaklaşık 2 yıl geçirdiği turuncu-lacivertlilerle başarılı sonuçlar elde etmişti. Belözoğlu yönetiminde ligi 2021-2022 sezonunda 4'üncü, 2022-2023'te ise 5'inci sırada bitiren Başakşehir, genç teknik adamla Türkiye Kupası'nda ise final oynama başarısı göstermişti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ