Okan Buruk tek tek açıkladı: Ederson, Akanji, Cuesta, İlkay Gündoğan, Barış Alper!
Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kaleci transferi için listedeki sayıyı açıklayan Okan Buruk takımdan ayrılacak oyuncular hakkında da önemli sözler söyledi. Buruk ayrıca Barış Alper Yılmaz için çıkan transfer iddiaları hakkında da konuştu
ABONE OLGalatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk tv 100'de gündeme dair açıklamalar yaptı.
"Son üç yıl Galatasaray ve Fenerbahçe yarışı olarak geçti. Olağanüstü yarışlar oldu. Geçen sene 11 puan farkla bitirdik. Bu sene Trabzonspor ve Beşiktaş'ın daha ciddi şekilde işin içerisine gireceğini düşünüyorum. Sürpriz takımlar var başlangıçlar var. Emre Hoca, Antalyaspor ile 6 puanla başladı. Kazanmak önemli. Sıcaklar var, zeminler kötü. Transfer dönemi var. Bu dönemi sevmiyorum çünkü gidecekler var, kalmak isteyenler var. Gitmek istemeyenler var, senin gitmesini istemediklerin var."
"Avrupa hedefinin en maksimuma çıktığı bir sene. Sokakta insanlar sürekli 'Avrupa' diyor. İki senedir Avrupa'da şanssız şeyler yaşadık. En formsuz olduğumuz dönemde Alkmaar maçlarına yakalandık. İlk 8'e girsek, belki daha farklı bir durum olabilirdi. Sparta Prag ve bu maçlarda benzer şekilde 10 kişi kaldık."