Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Angelina Jolie: Mükemmel ebeveyn olmak imkansız - Magazin haberleri
        1

        Özel hayatını çok fazla göz önünde bulundurmayı sevmeyen oyuncu Angelina Jolie, zaman zaman yayınladığı yazılarla aile hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunuyor.

        2

        Jolie, geçtiğimiz günlerde Time dergisine yazdığı makalesinde, salgın günlerinde ebeveyn olmakla ilgili bir konuyu ele aldı.

        3

        "MÜKEMMEL EBEVEYN OLMAK İMKANSIZ"

        44 yaşındaki oyuncu, çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılamanın çok zor olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

        Şu anda, salgının ortasında, sanırım tüm anneler ve babalar çocuklarıyla evde. Hepsi her şeyi doğru yapabilmeyi, ihtiyaçlara cevap verebilmeyi, sakin ve pozitif kalmayı umut ediyor. Bana yardım eden tek bir şey varsa o da bunların imkansız olduğunu bilmek.

        4

        Angelina Jolie, hata konusunda 'dürüst' olabildikleri taktirde çocukların anne ve babalarının 'mükemmel' olmasını istemediğine vurgu yaptı.

        5

        "ONLARA DÜRÜST OLUN"

        Jolie, aynı zamanda şunları söyledi:

        Çocuklarınızın sizden mükemmel olmanızı istemediklerini keşfetmek harika bir şey. Onlar sizden sadece dürüst olmanızı bekliyor. Ve elinizden gelenin en iyisini yapmanızı...

        6

        "BİRLİKTE BÜYÜYORSUNUZ"

        ünlü oyuncu, bunlara ek olarak "Sizi seviyorlar. Size yardım etmek istiyorlar. Sonunda bu, sizin oluşturduğunuz bir takım. Bir şekilde onlar da sizi yetiştiriyor. Birlikte büyüyorsunuz" dedi.

        7

        "EBEVEYN OLMAYI SEVİYORUM"

        18 yıl önce oğlu Madox'u Kamboçya'dan evlat edinen Oscar'lı oyuncu, hayatını bir başka kişinin yetişmesine adamanın zor olmadığını düşündüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:

        Ebeveyn olma kararımı hatırlıyorum. Sevmek zor değildi. Kendimi bir başkasına adamak ve kendi hayatımdan daha iyi hale getirmek zor değildi. Zor olan, o andan itibaren her şeyin yolunda olduğundan emin olan biri olmam gerektiğini bilmekti.

        8

        "HAYAL KURMAYI BIRAKTIM"

        Jolie, kendi ebeveynlik tecrübelerine dayanarak şöyle toparladı:

        Sürekli hayal kurmayı bıraktığımı fark ettim, bunun yerine yaptığım şeyde ara vermeye ya da bir ihtiyaca cevap vermeyi düşünmeye her zaman hazır hale geldim. Bu, elde ettiğim yeni bir beceriydi.

        9

        Oyuncunun Brad Pitt ile birlikteliğinden Maddox (18) Pax (16), Zahara (15), Shiloh (13), ikizler Knox ve Vivienne (11) adlarında üçü biyolojik, üçü de evlatlık olmak üzere altı çocuğu bulunuyor.