Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Annenizi mutlu edecek 5 sürpriz! Birbirinden güzel Anneler Günü etkinlikleri!
        1

        Senede bir gün bile olsa, bizi bu dünyada en çok ve karşılıksız seven tek insanı biraz şımartmak lazım. İşte Anneler Günü'nde annenizi kraliçeler gibi hissettirecek öneriler...

        2

        GÜZEL BİR KAHVALTI SOFRASI HAZIRLAYIN

        Kimse yalnız yemeyi sevmez! Evdeki bir başka büyüğünüzden yardım alarak onlara ağızlara layık bir kahvaltı sofrası hazırlayabilirsiniz.

        3

        Keyifli bir sohbet eşliğinde yapılan kahvaltı onu çok dünyanın mutlu insanı yapabilir!

        4

        ONA SORMADAN HER YERİ TEMİZLEYİN

        Ev hanımı olan annelerin en büyük derlerinden bir tanesidir ütü yapmak ve evi toplayıp, silip süpürmek. İşte size annenize sürpriz yapmak için bir fırsat daha.

        5

        13 Mayıs Anneler Günü'nde anneniz uyanmadan önce evin her yerini temizleyebilirsiniz. Eğer ikiniz de uyanıksanız, birlikte geniş çaplı bir gardırop temizliği yapabilirsiniz. Hem annelerinizin eski kıyafetlerini denemek her kızın keyif duyduğu aktivitelerden biri değil mi?

        6

        "DIŞARIYA ÇIKMAYA GEREK YOK" SÖZÜNE ALDIRIŞ ETMEYİN!

        Anneniz gezmekten hoşlansın veya hoşlanmasın, 13 Mayıs'ta mutlaka annenizle bir şeyler yapmak için dışarıya çıkmalısınız. Hava güzelse ormana yürüyüş yapmaya gidebilir, onun sevebileceği tiyatro ya da sinema bileti satın alalabilirsiniz.

        7

        Sakın annenizin "Evde her şey var, dışarıya çıkmaya gerek yok" sözüne aldırış etmeyiniz. Annenizi o akşam şık bir restoranda yemeğe, konsere ya da sinemaya götürebilirsiniz.

        8

        BAKIM GÜNÜ!

        Sizin ya da annenizin ilişki durumu ne olursa olsun, dışarıda kız kıza bir gün geçirmeyi hak ediyorsunuz.

        9

        Bu özel günde ilk önce güzel bir yerde kahvaltıya gidebilirsiniz. Daha sonra kuaförde saçlarınıza bakım, tırnaklarınıza nail art yaptırabilirsiniz Bu sırada edeceğiniz sohbetlerle keyfiniz iki katına çıkacaktır.

        10

        EĞER SİZ DE ANNEYSENİZ...

        Artık siz de anne olduğunuza göre, bulaşık yıkayıp, yerleri süpürdüğünüz her anda "Annem bana kızdığı, beni uyardığı her şeyde haklıymış" diyebilirsiniz.

        11

        Bu nedenle hem onun dinlenmesini sağlamak hem de yorgunluğunuzu üzerinizden atmak için masaja gidebilirsiniz. İkinizin de bu etkinlikten mutlu ayrılacağını garanti edebiliriz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ