Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Levent YENİGÜN/KEMER (Antalya), (DHA) ANTALYA'nın Kemer ilçesinde sobadan sıçrayan kıvılcım nedeniyle çıkan yangında baraka ev kül olurken, içeriden çıkamayan Mehmet Duyan (91) ve Ümmü Duyan (96) çifti yaşamını yitirdi.

        Kemer´e bağlı Kuzdere Mahallesi Gedelme mevkisinde Mehmet ve Ümmü Duyan çiftinin yaşadığı, etrafı taşlarla çevirili, üzeri ise naylon ile kaplı barakada sobadan çıkan kıvılcım nedeniyle saat 17.00 sularında yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın tüm evi sararken, yaşlı çift ise evden çıkmayı başaramadı.

        Yangını gören Duyan çiftinin torunları itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürdü. Tamamen yanarak kullanılamaz hale gelen evde Mehmet ve Ümmü Duyan çiftinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

        Cumhuriyet savcısı ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından evden çıkartılan Duyan çiftinin cansız bedenleri Kemer Devlet Hastanesi morguna, oradan da otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu´na gönderildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya / Kemer Levent YENİGÜN

        2020-11-19 21:11:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler