Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? 2018 AÖF bahar dönemi ara sınavı sonuçları açıklandı mı?

        Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri (AÖF) tarafından 14-15 Nisan'da uygulanan bahar dönemi ara sınavının sonuçları için bekleyiş sürüyor. Not ortalamasını yükseltmek için sınava katılan öğrenciler için sonuçların açıklanacağı tarih açıklandı mı? 2018 AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF sınav sonuçları ile ilgili ayrıntılar...

        AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        Anadolu Üniversitesi tarafından 14-15 Nisan'da uygulanan AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor. Fakat geçtiğimiz sınav sonuçlarına baktığımızda sonuçlar sınavdan sonra 15 gün içerisinde açıklanıyor. Buna göre 2018 AÖF bahar dönemi ara sınavı sonuçlarının bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

        REKLAM

        AÖF FİNAL SINAVI TARİHİ DEĞİŞTİ

        AÖF tarafından yapılan duyuruda AÖF bahar dönemi dönem sonu sınavının tarihinin değiştirildiği açıklandı. AÖF bahar dönemi dönem sonu sınavı 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacak. Ara sınav ve üç ders sınavı tarihlerinde ise değişiklik yapılmadı.

        AÖF'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

        "Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.

        Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ