Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem ARA TATİL TARİHLERİ 2023 | MEB takvimi ile okullarda Nisan ara tatili ne zaman? Ara tatil olacak mı ve iptal mi edildi?
        1

        Okullarda ara tatil tarihleri, binlerce öğretmen ve öğrencinin gündeminde yer alıyor. Kahramanmaraş merkezli depremin ardından eğitime verilen ara 71 ilde 20 Şubat'ta sona erdi. Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa’da 1 Mart'ta eğitim başladı. Adana, Gaziantep ve Osmaniye’de ise eğitime verilen ara 13 Mart’a kadar uzatıldı. Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay’da ise eğitime 27 Mart'a kadar ara verildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan çalışma takvimine göre ara tatil tarihi duyuruldu. İşte, 2023 Nisan 2.ara tatil tarihi...

        2

        İKİNCİ ARA TATİL NE ZAMAN?

        Okullarda ikinci ara tatil 17-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Bu tarihler, Ramazan bayramıyla benzer tarihlere denk gelecek. Normal şartlarda resmi tatillerden olan Ramazan bayramında öğrenciler ek olarak tatil yapıyordu.

        3

        NİSAN TATİLİ ERTELENDİ Mİ, İPTAL Mİ?

        2. ara tatil hafta sonları dahil olmak üzere toplam 9 gün sürecek. MEB tarafından nisan tatilinin ertelenmesiyle ilgili henüz resmi bir açıklama paylaşılmadı.