Aralık ayında 'Her Şey Bir Arenada'
Volkswagen Arena Aralık ayı boyunca; Yalın'dan Duman'a, Melike Şahin'den Murat Boz'a, Mario Frangoulis'ten Fazıl Say'a Evgeny Grinko'dan mor ve ötesi'ne kadar birbirnden renkli konserlere ev sahipliği yapacak.
ABONE OLOnlarca hit’i ve kendine özgü yorumuyla aşk şarkılarının en sevilen isimlerinden Yalın, sahnelerde fırtınalar estiren ve biletleri satışa açıldığı gibi tükenen konser serisi “Bir Büyülü Gece” ile 6 ve 7 Aralık tarihlerinde Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde sevenleriyle buluşacak. Yalın, görkemli sahne tasarımı ve Bigband orkestrasıyla en sevilen hitlerini seslendirerek sevenlerine çok özel bir gece sunmaya hazırlanıyor.
1999 yılında çıkardıkları ilk stüdyo albümleri Eski Köprünün Altında ile rock müziğe yeni ve kalıcı bir soluk getiren, yıllar içinde “Belki Alışman Lazım”, “Seni Kendime Sakladım”, “En Güzel Günüm Gecem”, “Darmaduman” gibi albümleriyle hem giderek büyüyen hem de kemikleşen bir hayran kitlesi oluşturan Türkçe rock dünyasının en köklü ekiplerinden Duman, 8 Aralık Pazar akşamı Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Vokal ve gitarda Kaan Tangöze, gitar ve geri vokalde Batuhan Mutlugil, bas gitar ve geri vokalde Ari Barokas, davulda Doğaç Titiz’den oluşan kadrosu, etkileyici enstrüman hakimiyetleri ve coşkulu sahne performanslarının yanı sıra 11 yılın ardından 13 Aralık'ta yayımlayacakları yeni albümleri KUFİ'den; Nerde Benim Kafam, İçimde Aşk Var, Bir Güzellik Yapsana, Haykırdım Ben, Kamikaze ve Gazze'de gibi şarkılarını da seslendirecek.