Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Arjantin'in yıldız futbolcusu kupa sevinci yaşıyordu, sevgilisinden beklenmedik itiraf geldi! Messi detayı şaşırttı! - Spor haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın sahibi olan Arjantin'de forma terleten ve kazanılan kupa sonrası büyük bir sevinç yaşayan Rodrigo'nun kız arkadaşı Tini Stoessel, yıldız oyuncu ile ilgili yaşadığı ilginç diyaloğu anlattı.

        2

        SENİ SEVİYORUM MESSI!

        Stoessel, "Dünya Kupası partisinin ardından Rodrigo eve sarhoş geldi. Ona bebek gibi bakmak zorunda kaldım. Sakinleştirmeye çalıştım ve onu sevdiğimi söyledim. Bana, 'Ben de seni seviyorum Messi' dedi. Hiçbir şey anlamadım." dedi.

        3

        28 yaşındaki yıldız isimlerden biri olan Rodrigo de Paul, Dünya Kupası öncesinde ve sırasında Lionel Messi'ye destek olmak için yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti.

        4

        Arjantin'in kupa almasının ardından açıklama yapan Rodrigo De Paul, "Acıyla doğduk, acıyla büyüdük ama bu anı hiç unutmayacağız. Bence adil olan bizim kazanmamızdı. Son şampiyonu yenerek şampiyon olduk. Bu mutluluğu tarif edecek kelime yok!" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        Başarılı futbolcunun 25 yaşındaki Arjantinli şarkıcı olan kız arkadaşı Tini Stoessel'in Instagram'da 20 Milyon takipçisi bulunuyor.

        6

        Rodrigo De Paul'un ise Instagram'da 11.1 milyon takipçisi var.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ