Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk instagram'da paylaştı! Burcu Özberk kimdir, kaç yaşında ve nereli?
        1

        İlk ekran deyemini Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan Sultan karakteriyle yaşayan Burcu Özberk Hande Erçel ile başrolü paylaştığı Güneşin Kızları dizisiyle adını duyurmuştu.

        2

        Şimdilerde Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra rolüne hayat veren ünlü oyuncu daha önce Afilli Aşk, Çocukluk dizilerinde de rol aldı.

        3

        Oyunculuğuyla adından söz ettiren Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk Instagram paylaşımalarıyla da beğeni topluyor.

        4

        İşte, Burcu Özberk Instagram paylaşımları ve hayatı...

        5

        AŞK MANTIK İNTİKAM'IN ESRA'SI BURCU ÖZBERK KİMDİR?

        Burcu Özberk, 12 Aralık 1989'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamış, bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır.

        6

        Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası olmuştur.

        7

        Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı adlı oyunlarda rol almıştır.

        8

        2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde oynamıştır. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırmıştır.

        9

        En son Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde oynamıştır. 2020'nin Ekim ayında FOX'ta başlayan Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır.