Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu: Ben değil, onlar terk etti! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Nergis Öztürk, Arif Pişkin, Ahmet Kayakesen ve Ali Seçkiner Alıcı'nın yer aldığı 'Bergen' filminin galası gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan isimler arasında Aslı Bekiroğlu da vardı.

        Basın mensuplarıyla sohbet eden ve filmi çok merak ettiğini dile getiren Bekiroğlu, "Böyle acılı kadın rollerinde yer almak isterdim." dedi.

        2

        "AŞK HABERLERİ ASILSIZ"

        Muhabirler Aslı Bekiroğlu'na, "Geçtiğimiz hafta Kubilay Aka ile görüldünüz. Neler söylemek istersiniz?" sorusunu yöneltti.

        Konuyla ilgili konuşan ünlü oyuncu, "Orada arkadaş çevrem ile beraberdik, zaten videoyu da Doğu Demirkol çekti. El ele değil, koluna girmiştim. Aşk haberleri asılsız." ifadelerini kullandı.

        3

        "BEN DEĞİL, ONLAR TERK ETTİ"

        Bekiroğlu'na, eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile yeni aşkı Biran Damla Yılmaz'ı görünce mekanı terk ettiği iddiaları da soruldu.

        Aslı Bekiroğlu, "Mekanı ben değil, beni görünce onlar terk etti. Ne diyeyim... Onlara da mutluluklar dilerim. Ben yalnızım..." açıklamasını yaptı.

        4

        NELER OLMUŞTU?

        Oyuncu Aslı Bekiroğlu ve müzisyen Çağrı Telkıvıran, 1 yıl süren ilişkileri biter bitmez birbirini silmişti.

        5

        Ardından Bekiroğlu, geçtiğimiz haftalarda final yapan "Maske Kimsin Sen" programında birlikte yarıştığı Kubilay Aka ile birlikte görüntülenmişti.

        6

        Bunun üzerine Telkıvıran'dan jet hamle gelmişti. Müzisyen de aynı programda yarışan Biran Damla Yılmaz ile görüşmeye başlamıştı.

        7

        Geçtiğimiz hafta birlikte objektiflere yansıyan çift, ilişkileri hakkında konuşmak istememişti.

        8

        "YANLIŞ HATIRLIYORSUNUZ"

        Ardından ikili, birkaç gün önce ınfluencer Sercan Yaşar’ın doğum günü partisine el ele katılmıştı. Çift, gazetecilerin, "Geçtiğimiz günlerde birlikte çekildiniz ancak ilişkiyi kabul etmemiştiniz. Şimdi ise el elesiniz..." sözlerinin üzerine, "Biz öyle bir şey yapmadık arkadaşlar, yanlış hatırlıyorsunuz." diyerek, gülmeye başlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ