Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aslı Enver'den makyajsız poz: Haziran olduğuna emin miyiz? - Magazin haberleri
        1

        Şu sıralar ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Aslı Enver, sezonu açtı. Uzun bir süredir tatilde olan Enver, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Aslı Enver, hamakta keyif yaptığı anları yayınladı.

        2

        "HAZİRAN OLDUĞUNA EMİN MİYİZ?"

        Makyajsız bir şekilde objektif karşısına geçen ünlü oyuncu, gönderisine, "Haziran olduğuna emin miyiz?" notunu düştü. Doğallığını gözler önüne seren Enver'in bir hayli keyifli olduğu da görüldü. Takipçileri Aslı Enver'in gönderisine, "Keyfin bol olsun" ve "Ne kadar güzel olduğunun farkında mısın?" şeklinde yorumlarda bulundu.

        3

        "GAYET MUTLUYUM"

        Öte yandan aşk hayatında adı birçok kişi ile anılan 37 yaşındaki Aslı Enver, geçtiğimiz haftalarda bu yöndeki sorulara, "Kolay gelsin arkadaşlar, gayet mutluyum şu an" yanıtını vermişti.

        4

        ASLI ENVER'İN GİZEMLİ AŞKI!

        Enver'in bu sözlerinin ardından yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Sosyal medyada hızla yayılan bu fotoğraftaki kişinin Aslı Enver olduğu ve gizemli erkek arkadaşı ile birlikte Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yürüyüş yaptığı öne sürülmüştü. Oyuncu ise konuyla ilgili açıklama yapmamayı tercih etmişti.

        5

        MURAT BOZ'DAN AYRILDI

        'Kardeşim Benim' filminde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkisi 2019'un Ekim ayında sonlanmıştı. Enver ve Boz ayrılıklarından sonra, sosyal medyadaki hareketleriyle sık sık gündeme geliyor.

        6

        Boz, geçtiğimiz yıl Aslı Enver ile çekilen karesini Instagram profilinin arşivden çıkartarak yayınlamış ve "Barıştılar mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

        Geçtiğimiz ay da Aslı Enver, şaşırtan bir harekette bulunmuştu. Enver, Boz'un fan hesabını takip etmişti. Bunu fark eden Instagram kullanıcıları hemen ekran görüntüsü almıştı.

        Ünlü oyuncunun bu davranışı, "Aslı, Murat'ı stalklıyor" yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. Enver, kısa bir süre sonra da hesabı takip etmeyi bırakmıştı.

        7

        DAKİKALAR İÇERİSİNDE AYNI EMOJİ!

        Enver ve Boz, geçtiğimiz haftalarda da aynı dakikalar içerisinde Instagram'dan fotoğraf paylaşmıştı. Aslı Enver, paylaşımına beyaz kalp emojisi koymuştu.

        Boz ise siyah-beyaz kalp emojisi koymuştu. Eski aşıkların bu paylaşımları yine "Barıştılar mı?" sorusunu gündeme getirmişti.

        8

        ASLI ENVER'DEN AÇIKLAMA

        Yaşananlardan sonra Aslı Enver'den açıklama gelmişti. Ünlü oyuncu, "Yalnızım, bir süre daha da öyle kalmayı düşünüyorum. Böyle çok mutluyum" demişti.

        Ünlü şarkıcının evliliğe yanaşmaması sebebiyle Aslı Enver'in ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti.

        9

        PARTİDE YAKINLAŞMIŞLARDI

        Ardından Aslı Enver, eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile yakınlaşmaya başlamıştı. İkili, ortak arkadaşlarının düzenlediği bir partide tanışmış ve pandemi döneminde telefon üzerinden ilişkilerini yürütüyordu.

        "KARANTİNADA KAFAYI YEDİ HERHALDE"

        Aşk haberlerinden sonra sosyal medyada Kerem Tunçeri'ye ait olduğu iddia edilen bazı mesajlar ifşa edilmişti. Bu gelişmeden sonra ünlü oyuncu, Tunçeri'den ayrılmıştı.

        10

        Tüm bu yaşananlardan sonra Enver ile Tunçeri'nin aralarındaki buzları erittiği ve gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini yürüttüğü öne sürülmüştü. Çıkan haberlerden sonra Aslı Enver, suskunluğunu bozmuştu. Enver, Kerem Tunçeri ile barıştığı yönündeki haberleri yalanlamıştı.

        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ