Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Asuman'la Sevgili Dünürüm kim kazandı? Asuman'la Sevgili Dünürüm kim elendi?

        Asuman'la Sevgili Dünürüm birincisi kim oldu? sorusu yarışmanın izleyicilerinin gündeminde. Ekranların yeni lezzet yarışması olan Asuman'la Sevgili Dünürüm'de her gün bir gelin ve dünürler yemek yaparken diğer gelinler de puan veriyor. Haftanın birincisi ise büyük ödülün sahibi oluyor. İşte Asuman'la Sevgili Dünürüm'de haftanın finalinde yaşananlar...

        ASUMAN'LA SEVGİLİ DÜNÜRÜM BİRİNCİ KİM OLACAK?

        Asuman'la Sevgili Dünürüm 10. Bölümünde final gününde diğer gelinlerden ve Asuman Krause'den aldığı puanlarla haftananın kazananı Ebru Hanım ve dünürleri oluyor. Büyük ödülü kazanan Ebru Hanım ve dünürleri büyük sevinç yaşadı.

        Asuman'la Sevgili Dünürüm 10. Bölümünde final gününde diğer gelinlerden ve Asuman Krause'den aldığı puanlarla yarışmaya veda eden isim Züleyha Hanım ve dünürleri oluyor.

        REKLAM

        ASUMAN'LA SEVGİLİ DÜNÜRÜM YARIŞMASININ KONSEPTİ

        Asuman'la Sevgili Dünürüm'de lezzet ustası olmaya aday gelinler, anne ve kayınvalidesiyle bir olup mutfağa giriyor; birbirinden nefis yemekleri tadıp puan vermekse diğer gelinlere düşüyor.

        Hafta boyunca anne, kayınvalide ve gelinlerden oluşan beş ayrı takımın yarıştığı programda haftanın kazananı 10 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Gelinler sevgilerini de katarak en güzel yemekleri hazırlıyor, dünürler onlara mentorluk yapıyor. Büyük ödülü kazanmak için kolları sıvayan gelinlerin ve dünürlerin lezzet yarışı, Asuman Krause'nin muhteşem sunumuyla eğlenceli bir şölene dönüşüyor.

        Her gün ayrı bir sofrada buluşan gelinlerse rakip takımın menüsünü önce yorumluyor, sonra puanlıyor.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ