Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Balkan Ninnisi dizisi oyuncuları ve konusu: TRT 1 yeni dizisi Balkan Ninnisi oyuncuları kimler ve konusu nedir?
        1

        TRT 1 ekranlarında bu akşam yayın hayatına başlayacak olan Balkan Ninnileri dizisinin yapımcılığını Yalçın Arı ve Uğur Uzunok, yönetmenliğini ise Doğan Ümit Karaca üstleniyor. Balkan Ninnisi dizisinin müziklerini ise Alper Atakan yapacak. Peki, Balkan Ninnisi oyuncuları kimler, konusu ne? İşte Balkan Ninnisi dizisi oyuncu kadrosu hakkında merak edilenler...

        2

        Vardar Nehri'nin ikiye böldüğü Taş Köprü’nün birleştirdiği Üsküp şehrinde, birbirlerine aşık olan iki gencin hikayesi...

        BALKAN NİNNİSİ DİZİSİ KONUSU NE?

        “Balkan Ninnisi”, 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalan, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

        Önceden hayatları kesişen, kaderin cilvesi olarak tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirini ölesiye seven iki gencin yaşamlarından kesitleri ekranlara yansıtacak.

        3

        BALKAN NİNNİSİ DİZİSİ OYUNCULARI

        Süleyman - Erdal Özyağcılar

        Neriman - Özlem Türkad

        Ertan - Emre Bey

        Jovanka - Merih Öztürk

        Daniel - Hakan Boyav

        Elena - Suzan Akbelge

        BALKAN NİNNİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ