Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi: 2 çocuk babası balkonda otururken kurşun yağmuruna tutuldu
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da, balkon oturduğu sırada silahlı saldırıya uğrayan 2 çocuk babası Erhan Kaşa (32) hayatını kaybetti.

        Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Esenler ilçesi Tuna Mahallesinde meydana geldi. Erhan Kaşa ile Metin E. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Kaşa, evine gidip balkonda oturmaya başladı. Metin E. ise, Kaşa'nın evinin önüne gelip silahla evin balkonuna doğru kurşun yağdırıp, olay yerinden kaçtı.

        HASTANEDE KURTARILAMADI

        Silahtan çıkan kurşunlardan bazıları Kaşa'nın göğsüne isabet etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Kaşa'ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye götürüldü.

        Kaşa hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

        "2 YETİM KALDI BUNUN HESABINI KİM VERECEK?"

        "EVİME GİREMİYORUM"

        Erhan Kaşa'nın babası Necati Kaşa, "Ben 35 senedir burada esnaflık yapmış bir insanım. Bütün çevreme sorabilirsiniz. Benim çocuklarım hakkında bir Allah'ın kulunun şikâyeti olursa ben intihar ederim. Olay esnasında ben yoktum. Komşularım anlattı. Bu adamın bir değil iki değil üç değil, bu adam sürekli mahallenin ortasına gelip küfrediyor. Oradan ayrılıyorlar. Vatandaşlar uyarıyor ama beklemeden gidiyorlar. Sonra silahla geliyor tarayıp çekip gidiyor. Bu çocuğun suçu günahı neydi? Vatandaş olarak soruyorum. Yazık günah. Bir genç büyütmek o kadar kolay mı? 2 yetim kaldı. Bunun hesabının kim verecek? Ben evime giremiyorum. Yazık günah değil mi?" ifadelerini kullandı.

        GÖZALTINA ALINDI

        AA'nın haberine göre, olayın ardından kaçan Metin E. polis ekiplerince yakalandı. Zanlının, emniyetteki işlemleri sürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: İsmail Bölükbaşı
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ