Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 19 Mayıs bankalar bugün açık mı kapalı mı? 19 Mayıs'ta bankalar bugün çalışıyor mu, tatil mi? EFT ve havale işlemi ne zaman hesaba geçer?
        1

        19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bugün kutlanıyor. Milli bayram olarak kabul edilen 19 Mayıs, aynı zamanda resmi tatil olarak da kabul ediliyor. Bu doğrultuda, birçok kurum ve kuruluşun çalışma saatleri de araştırılıyor. Bilindiği gibi, resmi tatillerde bankalar başta olmak üzere birçok kurumun çalışma saatleri değişiyor. Peki, 19 Mayıs bugün bankalar açık mı kapalı mı? 19 Mayıs'ta bankalar tatil mi, çalışıyor mu? EFT ve havale işlemleri ne zaman hesaba geçer? İşte detaylar...

        2

        19 MAYIS'TA BANKALAR ÇALIŞIYOR MU KAPALI MI?

        Bankada işlem yapacak olanlar 18 Mayıs Perşembe günü mesai bitimine kadar işlemlerini gerçekleştirmek zorundaydı. 19 Mayıs'ın resmi tatil olması dolayısıyla banka şubeleri kapalı olacak.

        3

        EFT VE HAVALE İŞLEMİ NE ZAMAN HESABA GEÇER?

        İnternet üzerinden gerçekleştirilecek olan EFT işlemleri FAST ile belirli bir miktara kadar işleme alınacak. Havale işlemlerinde ise hesap işlemleri ve ödemelerin aktarılması, 22 Mayıs Pazartesi günü saat 08.00 itibariyle gerçekleştirilebilecek.

        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ