Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Barış Arduç sevgilisi Gupse Özay'ı yalnız bırakmadı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu'nun başrolde oynadığı, senaryosunu Gupse Özay’ın yazdığı yönetmenliğini Onur Bilgetay üstlendiği 'Eltilerin Savaşı' filminin galası önceki akşam gerçekleşti.

        2

        Galaya filmin oyuncu kadrosunun yanı sıra Barış Arduç, Demet Akbağ, Ezgi Mola, Hasibe Eren, İbrahim Büyükak, Gökçe Bahadır, Yasemin Kamhi, Güliz Onursal, Maria Anastasiyeva, İrem Sak, Mert-İdil Fırat, Bartu Küçükçağlayan, Caner Özyurtlu, Sarp Apak, Sinem Güven, Öykü Karayel-Can Bonomo gibi ünlü isim katıldı.

        3

        Galada tüm oyuncularla birlikte seyircileri selamlamak üzere sahneye çıkan Gupse Özay, şunları söyledi:

        4

        "GURUR VERİCİ"

        Böyle bir filmde bu kadar harika bir oyuncu kadrosu ile olmaktan ve inanılmaz güzel bir set yaşamaktan çok mutluyum. Yönetmenimiz Onur Bilgetay'a ve tüm oyuncularımıza teşekkür ederim.

        Eski Yeşilçam filmlerinin tadını alacağınızı düşündüğümüz sıcak bir aile komedisi yaptığımıza inanıyoruz. Özellikle kadın hikayelerinin başrolde olduğu bir senaryoda bu kadar erkekle çalışmış olmak üstelik de bir komedi filmi yapmış olmak gerçekten gurur verici. Umarız bol bol gülersiniz.

        5

        İtalyan şef Danilo Zanna, geceye elinde çiçeklerle katıldı. Sıla'nın Demet Akalın'ı sosyal medya hesabından takipten çıkarmasının nedeni olarak lansa edilen İtalyan şef, konuyla ilgili sorulara yanıt verdi. Zanna, şu açıklamayı yaptı:

        6

        "BEN HERKESİ SEVİYORUM"

        Demet Hanım bizim programa geldi. Muhteşem yemekler yaptı. Ona bayılıyoruz zaten. Muhteşem biri. Kocası Okan da muhteşem yemekler yapıyor. Demet Hanım'ın biraz idman yapması lazım. Hazer ağabeyi ben daha önceden tanımıyordum. Bir şehri ziyaret ettiğim sırada yeni tanıştım. Şekerpare gibi bir adam.

        Sıla'nın büyük hayranıyız. Çıkan haberleri gördüm. Bu konuyu tam bilmiyorum. Fazla cevap veremiyorum. Ben herkesi seviyorum. Hepsini seviyorum. Kötü bir şey yok ağabeyler.

        7

        SEVGİLİSİNİ YALNIZ BIRAKMADI

        Barış Arduç da gecede sevgilisi Gupse Özay'ı yalnız bırakmadı. Arduç, filmle ilgili, "En az Gupse kadar heyecanlıyım. Biraz iddialı olacak ama bence en iyi filmi bu. Beraber rol aldığımız Deliha'dan bile daha iyi. Eltidir, görümcedir hiç anlamam ama Gupse iyi anlar. Oyunculuk, senaristlik ve yönetmenliği Gupse çok iyi yapıyor" açıklamasını yaptı.

        8

        "ONU KUZENİM GİBİ GÖRÜYORUM"

        Gala gecesine kırmızılar içerisinde katılan İrem Sak, "Ben Gupse'yi gerçekten kuzenim gibi görüyorum. O yüzden bu geceye özendim. Kendisini çok seviyorum. Ben çoğu akrabamla görüşmüyorum. Kan bağı işi gerçekten çok zor. İnsan akrabasını seçemiyor" şeklinde konuştu.

        9

        "NE YAPSA HEYECANLANIYORUZ"

        Mert Fırat ve eşi İdil Fırat, geceye birlikte katıldı. Fırat çifti, "Gupse ne yapsa heyecanlanıyoruz. O yaptığı her işte herkesle iletişim kuran biri. Gülmekten karnımızın ağrıyacağını biliyorum. Gupse, kadın oyuncular içerisinde en çok güldüğümüz isimler arasında" açıklamasında bulundu.