Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Başakşehir Fenerbahçe ZTK final maçı ne zaman, nerede oynanacak ve bilet fiyatları ne kadar? Başakşehir FB maçı hangi gün ve saat kaçta? - Futbol Haberleri
        1

        Başakşehir Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası finali için artık sadece 2 gün kaldı. 11 Haziran Pazar günü, saat 20:45'de oynanacak zorlu karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. İşte, futbolseverlerin şimdiden büyük bir heyecanla beklediği finale dair ayrıntılar...

        2

        BAŞAKŞEHİR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

        Başakşehir Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası finali ATV'den canlı yayınlanacak.

        İŞTE BİLET FİYATLARI

        Fenerbahçe A.Ş. Doğu Tribünü : ₺400,00

        Medipol Başakşehir FK Batı Tribünü : ₺400,00

        Fenerbahçe A.Ş. Kuzey Tribünü : ₺200,00

        Medipol Başakşehir FK Güney Tribünü : ₺200,00

        3

        BAŞAKŞEHİR FENERBAHÇE MAÇI BİLETİ NASIL ALINIR?

        Fenerbahçe Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası final maçı biletleri satışa çıktı. İşte, resmi açıklama: "Fenerbahçe A.Ş. - Medipol Başakşehir F.K. Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşmasının biletleri 6 Haziran 2023 Salı saat: 13.00'te www.passo.com.tr , Passo Mobil App ve belirtilen satış noktalarında satışa sunulacaktır.

        Fenerbahçe A.Ş.'ye ayrılan biletler 6 Haziran 2023 13:00 itibariyla Fenerbahçe kulüp üyeleri için öncelikli olarak satışa sunulacaktır. Fenerbahçe A.Ş. genel satışı 7 Haziran 2023 18:00 itibariyla başlayacaktır. Karşılaşma da sadece E-Bilet uygulaması ile bilet satışı yapılacaktır.

        Alınan İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği Fenerbahçe A.Ş. için ayrılan biletlerin satışı Altay, Medipol Başakşehir F.K, Beşiktaş A.Ş., Galatasaray A.Ş., Trabzonspor A.Ş. logolu hariç tüm logolu Passolig kartlara yapılacaktır.

        Medipol Başakşehir F.K. için ayrılan biletlerin satışı Altay, Fenerbahçe A.Ş., Beşiktaş A.Ş., Galatasaray A.Ş., Trabzonspor A.Ş, logolu kartlar hariç tüm Passolig kartlara yapılacaktır.

        Bir kişi en fazla iki (2) adet bilet satın alınabilir. Müsabakanın alınan tüm biletler transfere kapalı olacaktır.