Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Başakşehir - Karabükspor maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig 19. hafta - Futbol Haberleri

        Süper Lig'in 19. hafta kapanışı Başakşehir - Karabükspor maçı ile gerçekleşecek. Heyecanın daha da arttığı Süper Lig'in ikinci yarısında şampiyonluk için mücadele eden Başakşehir, rakibini yenerek Galatasaray'a kaptırdığı liderlik koltuğuna yeniden geçmek istiyor. Peki, Başakşehir - Karabükspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte Başakşehir - Karabükspor maçı ile ilgili merak edilen soruların yanıtı...

        Son 3 maçında galip gelen Turuncu-Lacivertliler, bu karşılaşmayı da kazanması halinde puanını 42’ye yükselterek, 19. haftayı Galatasaray’ın 1 puan önünde lider kapatacak. Başakşehir’de Bursa maçında sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Joseph Attamah, bu mücadele forma giyemeyecek.

        BAŞAKŞEHİR - KARABÜKSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Emre Belözoğlu, Adebayor ve Arda Turan’lı kadrosuyla şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri olarak gösterilen Medipol Başakşehir, Süper Lig’de 19. haftanın kapanış maçında bugün sahasında son sırada yer alan Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak. Barış Şimşek'in düdük çalacağı mücadele saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        Karşılaşmada Şimşek'in yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Mehmet Metin yapacak. Dördüncü hakem ise Erkan Engin olacak.

        BAŞAKŞEHİR İLE KARABÜKSPOR 12. RANDEVUDA

        Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 19. haftasında bugün sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. İki takım bu mücadeleyle birlikte 12. randevularına çıkmış olacak.

        Süper Lig'in 19. haftasında Medipol Başakşehir, bugün Karabükspor'u ağırlayacak. Maç eksiğiyle Galatasaray'ın iki puan gerisinde 2. sırada yer alan turuncu-lacivertliler, bu müsabakadan galibiyetle ayrılarak liderliği geri almak istiyor. 9 puanla ligin sonunda yer alan Karabük temsilcisi ise İstanbul'da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak.

        GALİBİYETLERDE EŞİTLİK VAR

        Başakşehir ile Karabükspor, ligde şu ana kadar 11 kez karşılaştı. Bu mücadelelerde iki takımın da 3'er galibiyeti bulunuyor. 5 maçta ise taraflar sahadan eşitlikle ayrıldı.

        ATTAMAH CEZALI

        Medipol Başakşehir'de, geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Joseph Attamah, bu mücadelede forma giyemeyecek.

        REKLAM

        Turuncu-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Eljero Elia ve Tunay Torun'un durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

        CLİCHY CEZA SINIRINDA

        Medipol Başakşehir'de Kardemir Karabükspor karşılaşması öncesinde Gael Clichy sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

        Clichy, bugünkü mücadelede sarı kart görmesi halinde, 20. haftadaki Atiker Konyaspor karşılaşmasında oynayamayacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ