Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bergüzar Korel: Kaygı dolu bir lohusalık geçirdim - Magazin haberleri
        1

        Mart ayında oğlu Han'ı dünyaya getirerek ikinci kez annelik duygusunu yaşayan oyuncu Bergüzar Korel eşi Halit Ergenç, çocukları Ali ve Han ile tatil yapıyor.

        2

        Keyifli anlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Korel, önceki gün hamilelik sürecinde ve sonrasında yaşadığı kaygı dolu günlerini takipçileriyle paylaştı.

        3

        "BU KONULARI KONUŞMAYI SEVMEM"

        37 yaşındaki oyuncu, bebeğini emzirirken verdiği pozları yayınlayarak şu ifadeleri kullandı:

        Böyle konuları konuşmayı sevmem, açıkça sorulmasındaki cürete de şaşırırım. Ama hem büyük bir şov hem de kadınlar üstünde öyle bir baskı var ki yazmak istedim. Evet iki çocuğumu da normal doğumla dünyaya getirdim.

        Sezeryan da olabilirdim, bu benim tercihim ya da tıbbi bir zorunluluktan ötürü olabilirdi ve bu anneliğimden hiçbir şey eksiltmezdi. Evet, ikinciyi de normal yapmak en büyük isteğimdi ama asla ve asla bunun fanatizmini, ne kendime ne de doktoruma yaşatmadım.

        7

        KENDİ HABERİNİ YAZMIŞTI!

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde bikinili pozlarını Instagram hesabından paylaşan Bergüza Korel, kendi özel haberini yapmıştı. Ünlü oyuncu yayınladığı karelerine şu mesajı düşmüştü:

        Bergüzar Korel, bikinili yakalandı. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, kilolu haliyle dikkat çekti. 4 ay önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren ünlü oyuncunun kilolu hali gözlerden kaçmadı.

        8

        Doğum kilolarından hala kurtulamadığı gözlenen Bergüzar Korel'in saklanma çabaları ise işe yaramadı. Doğum sonrası aldığı kilolar ve selülitleri ile dikkat çeken Bergüzar Korel'in bu görüntüsü şaşkınlık yarattı.

        9

        Çevrenin şaşkın bakışları arasında tatilini sürdüren Bergüzar Korel'i görenler, 'Eski halinden eser yok' demekten kendilerini alamadı.

        Bu görüntüsü ile sosyal medyada eleştiri okları ve hakarete varan yorumlar ile alay konusu olan Bergüzar Korel'in şok değişimi için yana kaydırabilirsiniz. Sizleri yormak istemedim, iyi yazlar olsun...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ