Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un düğün tarihi belli oldu - Magazin haberleri
        1

        Yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki gün alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

        2

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; çift, "Düğün için son alışveriş turlarımızı yapıyoruz, güzel bir yola çıktık. Umarız düğünümüz de istediğimiz gibi geçer biz çok heyecanlıyız. Kısmetse Eylül ayında Polonezköy'de evleniyoruz" dedi.

        3

        Düğün hazırlıklarının bir çoğunu kışın bitirdiğini söyleyen Yıldız Atiksoy, "Yaza çok bir şey bırakmak istemedim. Ufak tefek şeyler kaldı, onları tamamlıyorum. Berk de yeni diziye başladı o çok tatil yapamadı ama balayında doya doya tatil yapar umarım" ifadelerini kullandı.

        4

        DOĞUM GÜNÜ BULUŞTURDU

        Şubat ayında nişanlanan ikili, basın mensuplarının, "Nasıl tanıştınız?" sorusuna "Merve Özbey'in doğum günü bizi buluşturdu." yanıtını vermişti.

        "KARŞILIKLI OLDU"

        Muhabirlerin, "İlk adımı kim attı?" sorusuna ise çiftten Yıldız Çağrı Atiksoy, "Karşılıklı oldu" cevabını vermişti. Atiksoy, "Arkadaşımızın doğum gününde bir araya geldik. Duygularımızı birbirimizden saklama gereği de duymadık" şeklinde konuşmuştu.

        5

        "NİKAH DAİRESİNE PEK YANAŞMADI!"

        Evlilik planlarının pandemiden dolayı sarktığını ifade eden Yıldız Çağrı Atiksoy, "Berk'e kalsa 'Hemen evlenelim' diyor ama ben düğün, dernek, kına gecesi çok istediğim için bekleme taraftarıyım" demişti.

        Sevgilisinin bu çıkışı üzerine konuşan ünlü oyuncu ise, "Hemen bir nikah dairesine götürüp, işi bitirmek istedim ama pek yanaşmadı" diyerek, gülümsemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ