Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Berkay: Kızımın yüzünü yere düşürmeyeceğim - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, kendisini yalnız bırakmayan hayranlarına seslenen Berkay, "Bu yağmurlu havada beni yalnız bırakmadığınız için Allah hepinizden razı olsun, teşekkür ederim. Sizler sayesinde daha güçlüyüm, iyi ki varsınız" dedi.

        2

        Son şarkısı 'Deliler' ile büyük beğeni toplayan Berkay, yaklaşık 3000 kişinin bulunduğu alanda şarkılarını dinleyicilerle hep bir ağızdan seslendirdi.

        3

        "KIZIMIN YÜZÜNÜ YERE DÜŞÜRMEYECEĞİM"

        Şarkılarına devam ederken konseri dinleyenler ile dertleşen popçu, "Bundan sonrası yaşayacağım her günde, kızımın yüzünü yere düşürecek bir şey yapmayacağıma şerefim üzerine yemin ederim" dedi.

        4

        "HER ŞEY ORTADA"

        Arda Turan ile yaşadığı olay yüzünden mahkemeye çıkan popçu, duygusal anları ile dikkat çekti. Sadece şarkı söylemek istediğini belirten Berkay, "Kendi kendime 'Konuşma, şarkını söyle ve git' diyorum ama gönül el vermiyor. Burada gördüğüm sizlere ve sahneye ihtiyacım vardı. Uzun uzun konuşmak istemiyorum, konuşacak bir şey yok. Her şey ortada ama şunu net olarak söylemek istiyorum. Bu hayatta herkesten vazgeçiyorsunuz ama evladınızdan vazgeçemiyorsunuz" dedi.

        5
        6