Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Beşiktaş: 4 - Şanlıurfaspor: 2 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri

        Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda TFF 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'u konuk etti.

        Maça hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. 9. dakikada açılan ortada Kemal Rüzgar'ın vuruşu Necip'e çarptıktan sonra Beşiktaş ağlarıyla buluştu ve Şanlıurfaspor öne geçti.

        Bu golden 6 dakika sonra Kemal Rüzgar bir kez daha sahne aldı: Bu kez sol kanattan açılan ortaya iyi bir vuruş yapan Kemal Rüzgar farkı da ikiye yükseltti. İlk yarıda başka gol olmadı ve Beşiktaş devre arasında soyunma odasına 2-0 geride gitti.

        REKLAM

        29. dakikada iki oyuncu değişikliği birden yaptı ve Tayyip Talha Sonuç ile Gedson Fernandes oyuna dahil oldu. Atiba ve Dele Alli ise kenara geldi. Dele Alli'ye tribünler tepki gösterdi.

        67. dakikada Beşiktaş skoru 2-1 yaptı. N'Koudou'nun savunmanın arkasına attığı topla buluşan Cenk Tosun'un şutunda savunmaya çarpan meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-2

        69. dakikada Beşiktaş skoru eşitledi. Ani gelişen Beşiktaş atağında Gedson Fernandes'in ara pasıyla ceza sahasına giren Cenk Tosun sol çaprazdan sert bir şutla topu ağlara gönderdi: 2-2

        MAÇIN DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

        73. dakikada Beşiktaş öne geçti. Şanlıurfaspor'un hücuma çıkarken kaptırdığı top sonrası Cenk Tosun'un topuk pasıyla soldan ceza sahasına giren N'Koudou şık bir plaseyle uzak direğin yanından meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 3-2

        85. dakikada Beşiktaş skoru 4-2 yaptı. Rosier sağdan taşıdığı meşin yuvarlağı ceza sahası dışındaki Weghorst'la buluşturdu. Hollandalı futbolcu ceza yayının önünden düzgün bir vuruşla golünü kaydetti: 4-2

        Karşılaşmayı Beşiktaş 4-2 kazandı ve adını bir üst tura yazdırdı.

        CENK TOSUN GOLLERİNE DEVAM ETTİ

        Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gollerini sürdürdü.

        Güneş'in göreve gelmesinin ardından on bir kişilik kadroda yer bulmaya başlayan Cenk Tosun, ligde HangiKredi Ümraniyespor ve Galatasaray maçlarının ardından Şanlıurfaspor karşısında da fileleri havalandırdı.

        Ümraniyespor'a 2, Galatasaray'a 1 gol atan Cenk Tosun, Şanlıurfaspor karşısında da ilk 2 golü kaydederek takımının tur atlamasında kilit rol oynadı.

        DÜNYA KUPASI'NDA OYNAYANLARA PLAKET

        Beşiktaş Kulübü, Dünya Kupası'nda ülke milli takımlarının formasını giyen Atiba Hutchinson, Wout Weghorst, Georges-Kevin Nkoudou ve Romain Saiss'e, Şanlıurfaspor karşılaşması öncesinde plaket verdi.

        Başkan Ahmet Nur Çebi karşılaşma öncesinde siyah-beyazlı oyunculara çiçek ve plaket verirken, izinli olan Faslı futbolcu Romain Saiss'in plaketini kaptan Atiba Hutchinson aldı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ