Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş son dakika transfer haberleri! Abdullah Avcı raporu sundu - (Beşiktaş transfer haberleri 8 Haziran) - Beşiktaş Haberleri
        1

        Son iki sezondur şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, gelecek sezon ligde zafere ulaşabilecek bir kadro için kolları sıvadı.

        2

        İmza atmadan önce Beşiktaş'ın altyapı tesislerini gezerek incelemede bulunan Abdullah Avcı, daha sonra kadro üzerine çalışmalara başladı ve eksikleri tek tek tespit etti.

        3

        Ligin ilk devresinde gol atmakta zorlanan, bu sorunu ise Burak Yılmaz transferiyle çözen Beşiktaş'ta Abdullah Avcı ilk olarak Burak Yılmaz'la rekabete girebilecek bir santrfor alınması yönünde rapor verdi.

        4

        Kanadalı Cyle Larin'i beğenmeyen tecrübeli çalıştırıcı, Güven Yalçın'ın ise zamana ihtiyacı olduğunu düşünerek bu bölgeye takviye istedi.

        5

        UFEA ile FFP anlaşmasının süresi sona erse de yüksek bonservisli transferler düşünülmeyen Beşiktaş'ta Avcı, kiralama formülünü devreye soktu ve santrfor için listenin başına Raul de Tomas'ı yazdı.

        6

        Bonservisi Real Madrid'de olan geçen sezon ise Madrid ekibi Rayo Vallecano'ya kiralanan Raul de Tomas'ı çok isteyen Abdullah Avcı, 24 yaşındaki golcünün takıma çok şey katabileceğini de yönetime iletti.

        7

        Benfica'nın da bonservisini almak istediği öğrenilen 24 yaşındaki golcüyü kiralamaları durumunda gol yollarında rahatlayacaklarını ve yükü sadece Burak Yılmaz'a bırakmayacaklarını dile getiren Avcı, topu yönetime bıraktı.

        8

        Siyah-beyazlı idarecilerin Raul de Tomas için eski antrenör Guti'yi devreye sokarak 24 yaşındaki golcüyü kiralamak için çaba göstereceği öğrenildi. Dominik asıllı santrfor, geçen sezon La Liga'da 33 maçta 14 gollük performans sergiledi.

        9

        SAĞ BEKE MİLLİ TAKVİYE!

        Abdullah Avcı'nın raporunda öncelik teşkil eden ikinci bölgenin ise sağ bek olduğu öğrenildi. Gökhan Gönül'ün yaşının ilerlemesiyle birlikte tüm sezon yüksek performans gösteremeyebileceğini düşünen Abdullah Avcı'nın yönetimden sağ beke takviye istediği kaydedildi.

        10

        Federasyonun yabancı kuralını da göz önünde bulunduran siyah-beyazlı idarecilerin gündemindeki ilk ismin ise Antalyaspor'un çiçeği burnunda milli oyuncusu Nazım Sangare olduğu öğrenildi!

        11

        Antalyaspor'la gösterdiği performansla Milli Takım'a kadar yükselen futbolcu için harekete geçen siyah-beyazlı idareciler, yaklaşık 2 milyon Euro'luk bir teklifle Antalyaspor'un kapısını çalacak.

        12

        Ağustos 2017'de 250 bin Euro'ya Alman ekibi Osnabrück'ten transfer edilen ve Almanya altyapısından yetişen 24 yaşındaki sağ bek, geçen sezon Antalyaspor formasıyla ligde 32 maça çıktı ve 2 gol 4 asistlik performans sergiledi.

        13

        KANADA İKİ ADAY!

        Beşiktaş'ın transfer düşündüğü üçüncü bölge ise kanatlar! Sol kanada Andre Schürrle'yi düşünen Beşiktaş, Alman yıldızın alternatiflerini de belirledi. Kara Kartal'ın bu noktada gündemine Yevhen Konoplyanka ve Yannick Bolasie geldi.

        14

        Geçen sezon Schalke 04 ilk 11'indeki yerini kaybeden ve tüm kulvarlarda toplamda 21 maça çıkan Ukraynalı oyuncu Abdullah Avcı'ya soruldu. Tecrübeli çalıştırıcan onay çıkması durumunda harekete geçecek olan siyah-beyazlı idareciler, daha önce de gündemlerine gelen Konoplyanka'yı ucuza kapatmak istiyor. 29 yaşındaki futbolcunun Schalke 04 ile 1 yıllık sözleşmesi kaldı.

        15

        Beşiktaş'ın listesindeki diğer bir isim ise Yannick Bolasie. Ülkemizde daha önce forma giyen Lomana Lua Lua'nın da kuzeni olan ve bonservisi Everton'da bulunan 30 yaşındaki futbolcu, geçen sezonun ikinci yarısını Belçika'da geçirmişti.

        16

        Belçika'da 17 maçta 6 gol 3 asist üreten Bolasie, 2016'da transfer olduğu Everton'da kadroda düşünülmüyor. Beşiktaş'ın 30 yaşındaki futbolcu için İngiltere ekibine satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifi yapacağı öğrenildi.

        17

        OĞUZHAN VE DORUKHAN'IN SATIŞLARINA ONAY YOK!

        Abdullah Avcı, Beşiktaş yönetimiyle bir araya geldiği toplantılarda Dorukhan Toköz ve Oğuzhan Özyakup'un satılmamasını istedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ