Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta flaş gelişme: Dele Alli'yle yollar ayrılabilir - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, Dele Alli için karar aşamasına geldi. Sezon başında Everton'dan kiralanan İngiliz oyuncu, performansı ile hayal kırıklığı yarattı.

        2

        Valerien Ismael sonrası Şenol Güneş döneminde de istenilen seviyeye çıkamayan Alli, takımdan gönderilmesi düşünülen isimler arasında yer alıyor.

        3

        NTV'nin haberine göre 26 yaşındaki oyuncu, ocak ayındaki maçlarda son şansını kullanacak.

        4

        1 aylık süredeki performansı yine yetersiz kalırsa, siyah beyazlı yetkililer Alli'nin Everton'a geri dönmesi için resmi görüşmelere başlayacak.

        5

        Beşiktaş, İngiliz ekibi ile anlaşması halinde Alli'ye sezonun geri kalanı için ödenecek 1.1 milyon Euro'yu kasasında tutacak.

        6

        İNGİLİZLER YERDEN YERE VURDU

        Ada basınının önde gelen gazetelerinden Daily Mail ve Mirror, Dele Alli'nin Şanlıurfa ile oynanan kupa maçında sadece 29 dakika sahada kalmasını, Gaziantep FK mücadelesinde ise forma şansı bulamamasını alaycı bir dille satırlarına taşıdı.

        7

        Dele Alli'nin Beşiktaş'taki macerasını 'sefil' başlığıyla okuyucularına aktaran gazeteler, bir dönem İngiltere Milli Takımı'nda forma giyen futbolcunun durumunun içler acısı olduğunu vurguladı.

        8

        Daily Mail'in Dele Alli'yle ilgili haberinde, "Dele Alli, Türkiye'de kariyerini yeniden canlandırmaya çalışırken sefil bir Noel günü geçirdi. Kupa maçında 29. dakikada oyundan alındıktan sonra taraftarlarca yuhalanan Alli, Gaziantep beraberliği sırasında kullanılmayan yedek bir oyuncu olarak kulübede sefil bir Noel günü yaşadı." ifadelerine yer verdi.

        9

        26 yaşındaki futbolcunun, teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne giremediğine vurgu yapılan haberde, "Dele Alli için Beşiktaş'ta işler kabus gibi kötüye gidiyor. Eski Tottenham yıldızı, Noel günü oynama şansı bulamadı. 26 yaşındaki oyuncu futbola olan sevgisini göstermek için sosyal medyadan mesaj gönderdi ama bu Beşiktaş'ın hocasını ikna etmedi." ifadesi kullanıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ