Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta koronavirüsle ilgili son durum! - Beşiktaş Haberleri

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkması, Beşiktaş camiasını da endişelendirdi. Habertürk Spor'dan Oğuzhan Genç'in haberine göre; geçtiğimiz hafta 15 Mart Pazar günü seyircisiz derbide Galatasaray'a konuk olan siyah-beyazlılarda, Terim'den gelen haber sonrası kafalarda soru işaretleri oluşsa da takımda ve teknik heyette endişelenecek herhangi bir durumun olmadığı kaydedildi. Takımdaki herkesin iyi olduğu ve o maçtan bu yana koronavirüse dair hiçbir belirtinin gözlemlenmediği belirtildi.

        SERGEN YALÇIN'DAN AÇIKLAMA

        Sergen Yalçın, Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından açıklamalar yaptı. Son oynanan Galatasaray maçının ardından evden çıkmadığını belirten Sergen Yalçın, "Herhangi bir belirti yok ama tedbir amaçlı olarak yarın test yaptıracağız" ifadelerini kullandı. Sergen Yalçın'ın açıklamaları şöyle:

        "Ölen hastaların herkese Allah'tan rahmet diliyorum. Hastalara şifa diliyorum. İnşallah herkes en kısa sürede hayatına döner. Özellikle Abdurrahim abiye ve Fatih hocama çok geçmiş olsun diliyorum. İnşallah onlar da en kısa sürede sağlığına kavuşurlar. Bu olaydan sonra çok telefon aldım, arayan herkes sağ olsun. Biz zaten 7-8 gündür evdeyiz, hiçbir yere çıkmıyoruz. Bende de şu an bir hastalık belirtisi falan yok. Çok merak edenlere cevap vermek istiyorum ama yarın test yaptıracağız. Bugün doktorlarla da konuştuk. Son yaşanan maçtan sonraki 7-8 günlük süreçte bende veya herhangi bir oyuncumuz, hocamız ya da arkadaşımızda bir belirtiye rastlamadık. Yine de tedbir amaçlı olarak yarın test yaptıracağız."

        REKLAM

        BEŞİKTAŞ TESTE GİRİYOR

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının şoku sürerken gözler Beşiktaş'a da çevrilmişti. 15 Mart Pazar günü seyircisiz derbide sarı-kırmızılılarla karşılaşan Beşiktaş'ta teknik heyet ve futbolcuların durumu merak konusu olurken siyah-beyazlılarda o maçtan bu yana herhangi bir olumsuzluğun gözlemlenmediği ifade edilmişti. Ancak teknik heyet ve futbolcuların, bugün yine de kontrol amaçlı olarak koronavirüs testi yaptıracağı kaydedildi.

        Habertürk'ten koronavirüs için harita ve özel sayfa... TIKLAYIN
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ