Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Beyza Şekerci: Can okula gittiği için ben de projeye başlayacağım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Engin Hepileri, eşi Beyza Şekerci ile geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden çiftten Şekerci, oğlu Can'ın okula gittiğini ifade ederek, "Ben de projeye başlayacağım." dedi.

        2

        "TALEBE GÖRE İŞLER YAPILIYOR"

        Hepileri de meslektaşı Nurseli İdiz'in "Hep aynı diziler, saçma sapan senaryolar yapılıyor." sözleri hakkında konuştu.

        Engin Hepileri, "Farklı şeyler var tabii ama aynı konular üzerinden de çok doğal olarak dönülüyor. İzleyicinin talebi üzerine yapılıyor aslında ama ne olursa olsun farklı şeyler de yeni seyirciler katacaktır. Talebe göre işler yapılıyor ve birbirine benzerlikler oluyor." diyerek İdiz'e katıldığını dile getirdi.

        3

        "İNANAMIYORUZ"

        Geçtiğimiz haftalarda Etiler'de objektiflere yansıyan çift, "İnanamıyoruz şu anda ama çocuğumuz için okul alışverişi yapıyoruz. Hatta bazı şeyler istemeye de başladı. Biz de çok mutluyuz." ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "ÇOK İYİ HAZIRLANDIK"

        Yeni sinema filmi projesi hakkında da konuşan Hepileri, "Anka' diye bir sinema filmi çektik. Türkiye'nin ilk araba yarışı filmi. Çok iyi hazırlandık. Büyük aksiyonlar çektik. Şubat ayında izleyeceğiz. Umarım izleyenler de büyük keyif alır." demişti.

        5

        2015 YILINDA EVLENDİ

        Öte yandan mutlu bir evlilik sürdüren Engin Hepileri ile Beyza Şekerci, 2015 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift, oğulları Can'ı 2018'de kucaklarına almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ