Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bir Zamanlar Çukurova 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Züleyha kaçıyor!

        Bir Zamanlar Çukurova 12. bölümde yaşanacaklar, Züleyha'nın konaktan kaçtığı 11. bölümün ardından en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Öte yandan yeni bölümle ilgili önemli ipuçlarını taşıması beklenen Bir Zamanlar Çukurova 12. bölüm fragmanı da en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki; Bir Zamanlar Çukurova 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 11. BÖLÜM ÖZETİ

        Bir Zamanlar Çukurova'da artık silahlar konuşuyor! Son bölümde Yılmaz ve Demir'in büyük yüzleşmesi, Hünkar'ın canını yaktı. Yılmaz'ın vurduğu Hünkar, yaşayacak mı? Annesi olmadan yolunu şaşıracağını söyleyen Demir'in, Yılmaz'dan alacağı intikam çok acı olacak! İkilinin öfkesi, artık daha tehlikeli bir hal almaya başladı. Züleyha nereye gidiyor? Adnan bebeği alıp yola koyulan Züleyha'yı, yeni bölümde çok daha büyük yüzleşmeler bekliyor. Hünkar'ın vurulduğunu duyan Fekeli, mantığıyla mı yoksa duygularıyla mı hareket edecek?

        REKLAM

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 12. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Geçtiğimiz akşam ekrana gelen son bölümün ardından gözler Zamanlar Çukurova 12. bölüm fragmanına çevrildi. Ancak henüz dizinin yayıncı kuruluşu tarafından Zamanlar Çukurova 12. bölüm fragmanı yayınlanmadı.

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA KONUSU

        1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

        Oyuncular: Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli) ve Serpil Tamur (Haminne)

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ