Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bora Akkaş-Oben Alkan çifti: Kızımız olacak - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve 2023'ün şubat ayında Milano'da nikâh masasına oturan Bora Akkaş ile Oben Alkan, Caddebostan'da görüntülendi. İlk çocuklarını bekleyen çift, çıktıkları yürüyüş turunda objektiflere yansıdı.

        2

        "KIZIMIZ OLACAK"

        Gazetecileri karşılarında görünce şaşıran ikili, bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Basın mensuplarıyla sohbet eden Alkan ile Akkaş, "Her şey çok güzel gidiyor. Güzel bir karar aldık, güzel de bir haber aldık. Bir kızımız olcak. Gördüğünüz gibi her şey..." açıklamasında bulundu.

        3

        "5 KÜÇÜK BARNAKCIK"

        Öte yandan Akkaş ile Alkan, geçtiğimiz haftalarda müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla duyurmuştu.

        Oben Alkan, bu fotoğrafınu, "Geleceğe dair umutlu olmamı sağlayan 5 küçük barnakcık..." notuyla yayınlamıştı.

        4

        ULTRASON FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

        Alkan, ayrıca bebeğinin ultrason fotoğrafını da takipçileriyle paylaşmıştı. Bora Akkaş da aynı kareleri sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

        Tebrik mesajları yağan Bora Akkaş - Oben Alkan çiftine; Nilperi Şahinkaya, Hazal Kaya, Bartu Küçükçağlayan, Nursel Köse, Burcu Biricik, Zeynep Bastık, Ayşecan Tatari, Akasya Türkmen, Ahu Yağtu, Melis İşiten ve Ceylan Ertem gibi birçok ünlü yorum yapmıştı.

        5

        Bora Akkaş ile Oben Alkan

        6

        Bora Akkaş ile Oben Alkan

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ