Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brad Pitt: Hepimiz öleceğiz, sallayalım gitsin! - Magazin haberleri
        1

        Oscar ödüllü aktör Brad Pitt, geçtiğimiz haftalarda önemli rollerinden birini üstlendiği 'Suikast Treni' (Bullent Train) adlı filmin tanıtımı için Almanya'nın başkenti Berlin'e gitmişti. Kırmızı halı için etek giymeyi tercih eden Pitt, kıyafet seçimiyle çok konuşulmuştu.

        2

        58 yaşındaki oyuncu, galada giydiği kahverengi keten eteğiyle ilgili ilk kez açıklamada bulundu.

        3

        "HEPİMİZ ÖLECEĞİZ, SALLAYALIM GİTSİN!"

        Filmin dün akşam ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Los Angeles kentinde gerçekleştirilen galasına katılan Pitt, Variety Dergisi'ne konuyla ilgili "Bilmem! Hepimiz bir gün öleceğiz, o zaman sallayalım gitsin." demekle yetindi.

        4

        Pitt, tanıtım etkinliğine bu kez yeşil renkli keten bir takım elbiseyle çıktı. Ünlü oyuncu, kombinini ise turkuaz renkli düğmesiz bir bluz ve sarı renkli spor ayakkabılarıyla tamamladı.

        5

        "HİÇBİR ZAMAN 5 YILLIK PLAN YAPAN ADAM OLMADIM"

        Aktör, emeklilik sorularıyla ilgili ise "Sadece orta yaşımı geçtim. Hiçbir zaman 5 yıllık plan yapan bir adam olmadım. Ben sadece, o gün için ne doğru geliyorsa onu yapıyorum. Hala öyle çalışıyorum." dedi.

        6

        Aktör bir ara poz verirken havaya zıpladı ve o esnada Pitt'in bedenindeki dövmeler de ortaya çıktı.

        7

        'Suikast Treni'nin (Bullent Train) oyuncu kadrosunda Brad Pitt'in yanı sıra; Bad Bunny, Joey King, Aaron Taylor- Johnson ve Brian Tyree Henry'nin yer aldığı film 5 Ağustos'ta vizyona giriyor.

        8

        "YÜZ KÖRLÜĞÜ HASTALI VAR" DEMİŞTİ

        Brad Pitt, geçtiğimiz haftalarda ise sağlığına dair bir ayrıntıyı yeniden gündeme getirmişti. GQ Dergisi'ne konuşan Pitt, genellikle doğuştan gelen ve beynin bir bölgesindeki bir eksikliğin neden olduğu "prosopagnozi" (yüz körlüğü) hastalığına sahip olduğunu söylemişti.

        Daha önce de benzer iddiasını tekrarlayan Pitt, resmi olarak kendisine teşhis konulmadığını ama gösterdiği bütün belirtilerin "prosopagnozi" hastası olduğunu doğruladığını ileri sürmüştü.

        9

        "BENCİL OLDUĞUMU SANIYORLAR"

        Brad Pitt, gördüğü ve tanıştığı insanları sonradan hatırlayamadığını belirtip, "Bu da insanların beni ilgisiz, yanına yaklaşılamaz ve sadece kendini düşünen bencil biri gibi görmelerine neden oluyor." ifadelerini kullanmıştı.

        10

        "KİMSE BANA İNANMIYOR!"

        Ünlü oyuncu, Ottessa Moshfegh ile yaptığı röportajda "Kimse bana inanmıyor!" diye konuşmuştu. Moshfegh, kendi kocasının da prosopagnozi hastalığına sahip olduğunu belirtmişti.

        Pitt, sahip olduğunu iddia ettiği hastalığın sonucu olarak insanların kendisini "egoist" olarak gördüğünü sözlerine eklemişti.

        11

        "KENDİMİ HEP YALNIZ HİSSETTİM"

        Brad Pitt, aynı röportajda iç dünyasıyla ilgili daha önce hiç sözünü etmediği bazı ayrıntıları da gözler önüne sermişti. Pitt, büyüme çağında duygusal bir kargaşa ve derin bir üzüntü hissettiğini de sözlerine eklemişti. Ünlü yıldız, hatta bunu "büyümenin doğal bir parçası" olarak tanımlamıştı. Pitt, bu konudaki sözlerini "Sanırım hepimizin kalbi kırıldı." diye sürdürmüştü. Brad Pitt, hayatı boyunca kendini hep yalnız hissettiğini söyleyip ve "Çocukken, büyürken hep yalnız hissettim. Yakın zamana kadar ailemi de arkadaşlarımı da daha fazla kucaklayamadım." ifadelerini kullanmıştı.

        12

        ÇOCUKLARI İÇİN ESKİ EŞİYLE KARŞI KARŞIYA GELMİŞTİ

        Öte yandan Brad Pitt, kendisi gibi oyuncu olan Angelina Jolie ile 2016'da ayrılmıştı. İkilinin, birlikteliğinin bitme nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti. 2014 yılında evlenen Jolie ve Pitt, ayrılık sonrası Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adındaki 6 çocuğunun velayeti için karşı karşıya gelmişti.

        13

        ORTAK VELAYETE KARŞI ÇIKMIŞTI

        18 yaşından küçük 5 çocuğun ortak velayetini talep eden Brad Pitt, geçtiğimiz yıl mahkemeden zaferle çıkmıştı. Hukuk mücadelesine devam eden Jolie ise kararın ardından temyize başvurmuştu.

        Ortak velayete karşı çıkan Angelina Jolie, özel hakim John Ouderkirk'in eski eşinin avukatlarıyla iş ilişkisi olduğunu ve bu sebeple çocukları ve kendisinin adil bir yargılanmadan mahrum bırakıldığını belirterek, hakimin davadan alınmasını talep etmişti.

        Jolie'nin bu talebi üzerine harekete geçen Kaliforniya mahkemesi, ünlü oyuncuyu haklı bulup, "Bu etik ihlal, hakimin tarafsız olma kabiliyeti üzerinde şüpheler oluşmasına yol açıyor." açıklamasıyla hakimin görevine son vermişti.

        Fotoğraflar: Splash News.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ