Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brooke Shields-Chris Henchy çiftinin romantik anları - Magazin haberleri
        1

        Amerikalı oyuncu Brooke Shields, mart ayında talihsiz bir kaza geçirmişti. Instagram hesabı için video çekerken düşüp sağ bacağını kıran ve bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilen Shields, geçtiğimiz gün eşi Chris Henchy ile birlikte New York sokaklarında görüntülendi.

        2

        EL ELE YÜRÜYÜŞ

        Topallayarak yürüyen 55 yaşındaki oyuncu, eşi ile el ele yürüyüş yaptı. Bu esnada sohbet eden ünlü çift, bir ara şakalaştı.

        3

        ROMANTİK ÖPÜCÜK

        Daha sonra romantik anlar yaşayan Brooke Shields ve Chris Henchy, keyifli yürüyüş sonrası birbirlerini öpücüklere boğdular.

        4

        "DİKKATİM DAĞILDI"

        Brooke Shields, geçirdiği talihsiz kazayı geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir televizyon programında anlatmıştı. Formunu korumak için düzenli olarak spor yaptığını söyleyen Shields, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Her gün kullandığım o denge tahtalarından birinin üzerindeydim. Bu, yapmayı sevdiğim bir şey. Bunu Instagram için yaparken bir anda aptalca dikkatim dağıldı, havaya uçtum ve düştüm.

        5

        Sağ bacağının uyluk kemiğinin kırıması sonucu hastanede yatan ünlü yıldız, tedavi sürecinde yürümeye çalışırken kaydedilen görüntüsünü de sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

        6

        "HER SEFERİNDE BİR ADIM"

        Brooke Shields, merdiven egzersizi sırasında çekilen bu karesine de "Her seferinde bir adım" notunu düşmüştü.

        7

        'EN GENÇ MODEL' UNVANINI ALDI

        14 yaşında Vogue dergisine kapak olan 'En Genç Model' unvanını alan Shields, pek çok ünlü markanın reklamlarında boy göstermişti.

        1.83 boyundaki manken, sinemaya 1978 yılında Pretty Baby adlı filmle başlamıştı. Asıl çıkışını Mavi Göl filmiyle yapan Brooke Shields, 4 yıl üst üste 'En Sevilen Genç Oyuncu' ödülü kazanmıştı.

        8

        OYUNCULUĞA ARA VERİP ÜNİVERSİTE OKUDU

        Ünlü yıldız, 1983 yılında çalışmaya ara vererek Princeton Üniversitesi'nde Fransız Edebiyatı üzerine eğitim almıştı. Brooke Shields, 1988'de sinemaya geri dönerken aynı zamanda televizyon filmlerinde de çeşitli roller almaya başlamıştı.

        9

        TİYATRODA DA BOY GÖSTERDİ

        Sinema ve televizyon ile yetinmeyen Shields; Grease, Cabaret, Wonderful Town ve Chicago gibi yapımlarla Broadway'de tiyatroda boy göstermişti.

        10

        ÜNLÜ YILDIZLARLA AŞK YAŞADI

        Brooke Shields, ayrıca yaşamı boyunca Ted McGinley, Dean Cain, John F. Kennedy Jr., Michael Bolton, Monaco Prensi 2. Albert ve Michael Jackson gibi birçok ünlüyle birlikte olmuştu.

        11

        İKİ KEZ EVLENDİ

        Shields, 1997'de tenisçi Andre Agassi'yle bir evlilik yapmıştı. 1980 ve 1990'lı yıllarda Shields'in aşk ilişkileri birçok gazete ve dergi yazısına konu olmuştu.

        12

        Ünlü yıldız, 1999'da bir çocuk sahibi olduğu Agassi'den boşandıktan sonra, 2001'de televizyon yazarı Chris Henchy ile nikah masasına oturmuştu.

        Mutlu bir evlilik sürdüren Shields ve Henchy'nin iki çocuğu bulunuyor.

        13

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ