Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bugün Tekirdağ'da okullar tatil mi? 10 Ocak 2024 Çarşamba günü Tekirdağ'da okul var mı, ders yapılacak mı?
        1

        Yurt genelinde kar yağışı ile birlikte soğuk hava etkili olurken olumsuz hava koşulları nedeniyle valilikler birçok ilde okulların tatil edildiğini duyurdu. Bu kapsamda 10 Ocak Çarşamba günü olumsuz hava şartları ve kar yağışının beklendiği Tekirdağ'da okulların tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Peki, "Bugün Tekirdağ'da okullar tatil mi? 10 Ocak 2024 Çarşamba günü Tekirdağ'da okul var mı, ders yapılacak mı?" İşte bugün Tekirdağ'da okullar tatil mi sorusunun yanıtı...

        2

        YARIN TEKİRDAĞ'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        Tekirdağ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde okullar bugün tatil edildi.

        İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, meteoroloji raporlarına göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde bugün eğitime ara verileceği belirtildi.

        3

        Açıklamada, "Süleymanpaşa, Malkara, Muratlı, Ergene ve Hayrabolu ilçelerimizde 10 Ocak Çarşamba günü resmi ve özel tüm okullarımızda 1 gün süre ile Şarköy ilçemizde 10 Ocak Çarşamba günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için 1 gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

        4

        ÇANAKKALE

        Çanakkale’de bugün olumsuz hava şartları ve beklenen kar yağışı nedeniyle il genelinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

        5

        EDİRNE

        Edirne'nin Keşan, İpsala ve Enez ilçelerinde, Hıfzıssıhha Kurulu kararları ile okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Keşan'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz başkanlığında toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararıyla eğitime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ