Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bülent Ersoy'dan İrem Derici'ye: Küçük dilini söker, alırdım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Diva Bülent Ersoy ve Selami Şahin, önceki akşam Maslak'taki bir mekanın açılışında sahne aldı.

        Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikiliden Ersoy, şunları söyledi:

        2

        Efendim A plus arkadaşlarımız Selami Şahin şarkıları olmadan sahneye çıkmazlardı.

        Sayın Selami Şahin beyefendinin seçilmiş o en güzel eserleri, güfteleri, şarkıları birçok sanatçıya nasip olmuştur. Bendeniz de dahil.

        3

        Burası biraz tehlikeli bir mekan. Çünkü daha ayak alışmamış ama ayak alışmamış bir mekanın kapılarına kadar tıklım tıklım olması bizim için bir şeref.

        50 yıl sonra aynı başarı, aynı sevgi seli... Allah'ım, sen mahcup etme beni Ya Rabbi... Bu şekilde zaferlerle mutlu et beni Ya Rabbi...

        4

        Transparan kıyafetiyle dikkat çeken Ersoy'un sözlerinin ardından elini öpen Şahin'in gözüne takılan hem pırlanta hem de yakut taşlı yüzük, Muhteşem Yüzyıl'da Meryem Uzerli'nin Hürrem Hatun rolünde parmağına taktığı yüzüğü hatırlattı.

        5

        "KÜÇÜK DİLİNİ SÖKER, ALIRDIM"

        Geçtiğimiz günlerde konserde "Melekler" sözleriyle tepki çeken İrem Derici ile ilgili sorulara Ersoy, "Ben ona inanmıyorum. Zaten inansaydım küçük dilini gırtlağından söker alırdım. Kimin ne haddi! Böyle bir şey olabilir mi?" yanıtını verdi.

        6

        "ALLAH KİMSEYE DERT VERMESİN"

        "Selami Bey siz İrem Hanım'ı aradınız mı?" sorusuna Şahin, "Yoo, bende telefonu dahi yok. Bir kere görmüşlüğüm, bir kere merhabam var. Herkese sevgim sonsuz. Allah kimseye dert, keder vermesin" yanıtını verdi.

        7

        "OĞLAN YAŞAMIŞ, BİTMİŞ"

        Bülent Ersoy lafa girerek, "Oğlan yaşamış, bitmiş. Sen kendine ne dert edeceksin? El Fatiha!" diyerek röportajı bitirdi.

        8

        NE OLMUŞTU?

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi’nin 18 Ocak akşamı ortaklaşa düzenlediği etkinlikte sahne alan İrem Derici, sahnede söylediği sözler nedeniyle sosyal medyada büyük tepki görmüştü.

        9

        "MELEKLER" SÖZLERİ ELEŞTİRİ ALMIŞTI

        Sahnede “Kalbimin Tek Sahibine” şarkısını seslendirdiği sırada şarkının meleklerle ilgili bölümünde sinkaflı kelimeler kullanan Derici’nin görüntüleri sosyal medyada yayılınca yoğun eleştiri almıştı.

        10

        Görüntülerin hızla yayılmasının ardından birçok sayfa Derici’yi eleştirirken konuyla ilgili Kocaeli Büyüşehir Belediyesi de açıklama yapmıştı.

        11

        "İREM DERİCİ'Yİ ŞİDDETLE KINIYORUZ"

        Yapılan açıklamada "Halkımızın milli ve manevi değerlerini aşağılayıcı şekildeki bu sözlerden dolayı şarkıcı İrem Derici'yi şiddetle kınıyoruz. Bundan sonra düzenleyeceğimiz hiçbir organizasyonda kendisine yer verilmeyeceğini kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz" ifadeleri kullanılmıştı.

        12

        Çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Derici, şunları söylemişti:

        13

        "AĞZINDAN KÜFÜR KAÇIRAN BİR KADINIM"

        Bahsi geçen melekler, o melekler değil. Melek benim vokalistim ve o gün bizi çok zor durumda bıraktı. Konsere başka bir yerden geliyordu ve uçağı kaçırdığı için konserde bulunamadı. Allah'tan imdadıma yetişen biri oldu. Arada, sırada ağzından küfür kaçıran bir kadınım.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ